• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Es tarafindan tuketilen bir hayat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam dışarıya sorunsuz görünüp kendisini taktir ettiriyor, eve gelip kadını döverek, çocuğu tehdit ederek deşarj oluyor, kendisine baktiriyor, aile reisi statüsünü mükemmel oynuyor.

Bunlar dışında hiçbir şeyi yok, batmış gitmiş. Konu sahibi bu şerefsizi kendisinden mahrum bıraktığında çileden çıkacak, kaybedecek bir şeyi kalmayacak ve dünyada en tehlikeli insan kaybedecek bir şeyi kalmayan insandır.

Kadın ondan uzaklaşmadan, güvenli bir yerde olmadan şikayetçi olamaz, olmamalı da. Planını yapmış, kararını vermiş zaten. Mantıksız hareket edip her şeyi mahvetme lüksü yok. Kaçıp bı kurtulsun şikayetini de eder, davasını da açar.
Aynı şeyi söylüyoruz zaten ben bir sene bekleyeceğim o evde dediği için o evde herşey olabilirdi borcu iyice kafaya takip şiddetin dozunu iyice arttıracaktı zaten .Konu sahibide yazmış yukarda düzelir umudum vardı artık yok demiş

Adam kumar oynuyor ama siz bunalımda diyorsunuz, bahanesini de siz buluyorsunuz.. Ailenizin gönderdiği parayı niye veriyorsunuz, siz söylemeseniz nereden haberi olacaktı? Bu zaman atanırım şu zaman atanırım diyenler tek bana mı saçma geliyor? Öyle bir garanti maalesef yok artık. Atanıcam borçlarını ödiycem sonra boşanıcam gerçekçi mi sizce? Borçları yerinde mi sayacak, katlanarak artmayacak mı? Yazık o çocuğa, siz dayak yerken seyretti değil mi?

Ayrıca boşuna sildiniz düzenlediniz, alıntı yapılmış konunuz duruyor.

Böyle durumlarda normal evden cikmak mümkün degil zaten. Annenizden gelecek parayi sakın ona vermeyin. Kendi kacisiniz icin kullanin. Darp raporu alin muhakkak dava icin. Atanmayi beklemeyin. Kurtulmaya bakin. Esinizi de Allah islah etsin. Kendinin erkek olmayisinin acisini sizden cikariyor. Bitcoin böyle salaklarin neyine

Adam dışarıya sorunsuz görünüp kendisini taktir ettiriyor, eve gelip kadını döverek, çocuğu tehdit ederek deşarj oluyor, kendisine baktiriyor, aile reisi statüsünü mükemmel oynuyor.

Bunlar dışında hiçbir şeyi yok, batmış gitmiş. Konu sahibi bu şerefsizi kendisinden mahrum bıraktığında çileden çıkacak, kaybedecek bir şeyi kalmayacak ve dünyada en tehlikeli insan kaybedecek bir şeyi kalmayan insandır.

Kadın ondan uzaklaşmadan, güvenli bir yerde olmadan şikayetçi olamaz, olmamalı da. Planını yapmış, kararını vermiş zaten. Mantıksız hareket edip her şeyi mahvetme lüksü yok. Kaçıp bı kurtulsun şikayetini de eder, davasını da açar.
Kadin kadının dostudur iyi ki varsınız

Adam kumar oynuyor ama siz bunalımda diyorsunuz, bahanesini de siz buluyorsunuz.. Ailenizin gönderdiği parayı niye veriyorsunuz, siz söylemeseniz nereden haberi olacaktı? Bu zaman atanırım şu zaman atanırım diyenler tek bana mı saçma geliyor? Öyle bir garanti maalesef yok artık. Atanıcam borçlarını ödiycem sonra boşanıcam gerçekçi mi sizce? Borçları yerinde mi sayacak, katlanarak artmayacak mı? Yazık o çocuğa, siz dayak yerken seyretti değil mi?

Ayrıca boşuna sildiniz düzenlediniz, alıntı yapılmış konunuz duruyor.
Konuyu saklamak icin silmedim borcu da anneme aileme iyi olduğu icin annem.ona dedi benim dışımda gelişti atanırim meselesi de çalışan her seyi yapar benim hatam atanirim demek değil atanıp kendime düzen kurup bosanmayi beklemekti dozu aştı çünkü öyle bir sürem kalmadı artik

Ne isterseniz yazın zaten tükenmisim çıkmazdayim 5 yıllık evliyim arkadaşlar mesajları.dikkate aldım ve gerekeni yapıyorum o nedenle sildim arkadaşlar kadin kadının dostudur bunlardan uzak duralım inşallah
Yazıp neden konuyu siliyorsunuz

Ne isterseniz yazın zaten tükenmisim çıkmazdayim 5 yıllık evliyim arkadaşlar mesajları.dikkate aldım ve gerekeni yapıyorum o nedenle sildim arkadaşlar kadin kadının dostudur bunlardan uzak duralım inşallah
Beni dinle gizlice yemegine ilac koy antidepresan.habire koy uyusun gozunu acamaz. Bunu yap beni dinle. İceri atsalar ne olacak yarin cikacak. Habire koy ilaci yatsin zibarsin kopek. Acima bak evde uc yasinda cocugun var ACİMA.

Sana ne mesleğinden atılsin çok iyi olur, niye darp raporu almıyorsun, niye uzaklaştır.a almak için bekliyorsun, polisi çağır çık evden, gözü dönen yavruna ne yapar acımıyor musun hiç ona, sabırla beklemekle çözülmez bu iş...
Meslegi neymis korkuyor bu kadar. Kesin asker dimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X