mrhba arkadaşlar yasım 23. ama göz altı morluklarımdan çoookk şikayetçiyim kapatıcı sürmeden çıkamıyorum dışarıya. ya bunun bir cözümü yokmu. kremler iyi geliomu acaba önerileri olan var mı ???
mrb cnm bnde senle aynı dertteyim maalesef.bana hep kansızlıktan dıyolar ama bılemedım.bende her gun kapatıcı sürüyorum işe gıderken offf:2:
aynen katılıyorum sana canım napcaz bi çözümü olmalı,kansızlık sende de varmı pekı?
Body shop vitamin c roll on
Hayir body shopta satiliyor vitamin c iceren roll on seklinde krem ve solusyon olarak cift tarafli suruyorsunuz etkisindende memnunum su ana kadar en iyisi o
Pardonda anlyamadm ben. Body shop ne nerde satiliyo nerden alirim ayrntili yazrmsn
Cnm her yerde the body shop diye magazalari var zaten morlugu aliyor bende uzun sure duzenli kullanirsan ben memnunum nerde oturuyorsun ki
Manisada oturuorum cnm ben ama duymadim oyle bisey yaa .s
Himm orda magazalari yok ama http://www.thebodyshop.com.tr kendi sitelerinden magazalarini arayarak siparis verilebiliyormus ayriyeten vucuttaki morluklar icin c vitamini cok onemli
Eğer karaciğerden kaynaklı bir sağlık sorunu yüzünden değilse,Ansee'nin %100 bitkisel göz altı kremini öneririm.aynı zamanda göz altı şişlikleri de yok ediyor.yalnız çok düzenli her sabah ve akşam kullanmalısın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?