hanımlar annem bi broşür getirdi doğal sabun satan bi yer açılmış bende sabunları ve ne işe yaradıklarını inceliyodum bi baktım civan perçemi sabunu yüz çöküklerini giderir diyeee gözlerim parladı bi anda hemencecik koştum google amcamıza arattım ve başlıkları karıştırırkeen şu tarifi buldum ;
Ender Saraç yüzdeki kırışıklıklar ve çöküntüler için civanparçemi cilt maskesi sunuyor
Hazırlanışı: Civan perçemi çiçeği, saf suda on dakika kaynatıldıktan sonra sıkılarak süzülür. Bir fincan su soğutulur. Elde edilen posa ezildikten sonra, yarım fincan limon suyu, bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı süzülmüş bal ve çırpılmış yumurta sarısı ile birlikte iyice karıştırılır.
Hazırlanan karışıma soğutulan bir fincan civan perçemi suyu ilave edilir. Maske kıvamına gelinceye kadar yulaf unu eklenir.
Faydaları: Yüzdeki çöküntü ve kırışıklıkların giderilmesini sağlayan civan perçemi maskesi, uygulamadan bir saat sonra yıkanır ve cilt gül suyu ile temizlenir.
tarifide bu konuyla ilgili tüm konulara yazdım birine bi faydası olur belki diye .düşündüm taşındım koskoca ender saraç amcabey yalan söyliycek değilya yani bence işe yarıyodur HEHEH

ilk sabunu denemeli. olmadı bu tarifi denemek lazım