• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluğu ve çöküklüğü

eiderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
118
4
118
İstanbul
Merhabalar...henüz lisedeyim ve göz altlarım mosmor ve altı çökük.Yalnız tuhaf olan sağ alt gözüm böyle sol alt gözüm normal.Kimyasal kremler,göz çevresi kremleri vs.kullanmak istemiyorum şu zamana kadar kullanmadım yaşım daha küçük çünkü.Cildim temiz ve bakımlı olduğu için çok göze batıyor.Bitkisel çözümler deneyen ve iyi sonuç alan var mı acaba?

hanımlar annem bi broşür getirdi doğal sabun satan bi yer açılmış bende sabunları ve ne işe yaradıklarını inceliyodum bi baktım civan perçemi sabunu yüz çöküklerini giderir diyeee gözlerim parladı bi anda hemencecik koştum google amcamıza arattım ve başlıkları karıştırırkeen şu tarifi buldum ;

Ender Saraç yüzdeki kırışıklıklar ve çöküntüler için civanparçemi cilt maskesi sunuyor

Hazırlanışı: Civan perçemi çiçeği, saf suda on dakika kaynatıldıktan sonra sıkılarak süzülür. Bir fincan su soğutulur. Elde edilen posa ezildikten sonra, yarım fincan limon suyu, bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı süzülmüş bal ve çırpılmış yumurta sarısı ile birlikte iyice karıştırılır.

Hazırlanan karışıma soğutulan bir fincan civan perçemi suyu ilave edilir. Maske kıvamına gelinceye kadar yulaf unu eklenir.

Faydaları: Yüzdeki çöküntü ve kırışıklıkların giderilmesini sağlayan civan perçemi maskesi, uygulamadan bir saat sonra yıkanır ve cilt gül suyu ile temizlenir.

tarifide bu konuyla ilgili tüm konulara yazdım birine bi faydası olur belki diye .düşündüm taşındım koskoca ender saraç amcabey yalan söyliycek değilya yani bence işe yarıyodur HEHEH :D ilk sabunu denemeli. olmadı bu tarifi denemek lazım

morluk içinde stresten uzak durmak bol bol su içmek lazım benim sınav zamanı morarıyo sonra düzeliyo su içmeyede özen gösterince. ayrıca morluk için patates koyun diyolar . bisürüde tarif var nette. morluğu çözersin üzme kendini

benimde göz altım mosmor çok şey denedim ama geçmedi ,ta ki dişçiye gidene kadar:) Dişçi bana "sende geniz eti var,ve çok şişmişler,bu yüzden gözaltına fazla oksijen gitmiyor ve morarıyor, kbb ye gitmelisin " dedi. bu hafta kbb gidicem:)

Slm kimse var mi..ben 23 yasindayim goz cevrem kirismis ve sol goz altim biraz cokmus yasitlarima gore yüzüm cok kotu ne yapmaliyim lutfen yardim edin

Slm kimse var mi..ben 23 yasindayim goz cevrem kirismis ve sol goz altim biraz cokmus yasitlarima gore yüzüm cok kotu ne yapmaliyim lutfen yardim edin
canim goz cevresi kirismasii geneldee kurudugu icin olur ve kapatici fondoten etkileride varkii su donem genclerimizde asiri bi pudra kullanimi varr bence bu lokta yasmayali sut ve baldan yapilan maskeyii kullan her aksam goz cevrenii nemlendirr ben 28 yasina girdimm ve 1 ayda bu maskeyle sifirladimm kirisklarii tamamen kurumaktan kaynakliymiss

kesinlikle barbara bort'un göz jelini denemelisin. benim genetik olarak var ve tamamen geçti diyebilirim. tamamen bitkisel içinde dukavrat otu var . biz 2 arkadaş aldık kullanıyoruzz ve annemde benimle birlikte kullanıyor yaklaşık 10 15 günlük süreçte belli etti kendini.
piyasada braz pahalı ama biz ıspartada bi kozmetikçiden alıyoruz. parayı yatırınca gğn içnde kargoya veriyor. kesinlikle tavsiyemdr hem o kdr da pahalı değil sanırım 55 tlye almıştık ama dişarda 80 90 a kadar satan var.

benimde göz altım mosmor çok şey denedim ama geçmedi ,ta ki dişçiye gidene kadar:) Dişçi bana "sende geniz eti var,ve çok şişmişler,bu yüzden gözaltına fazla oksijen gitmiyor ve morarıyor, kbb ye gitmelisin " dedi. bu hafta kbb gidicem:)
Canım benimde geniz eti var ve gozaltlarim mor ve çökme oldu bi kac senedir internette geniz eti bunlara yol aciyomus yazin ameliyat olcam ama sonra bu morluk ve cokukluk duzelir mi bilmiyorum . Sen ameliyat oldun mu bi duzelme var mi

Back
X