Aynı sorunu yaşıyorum.İki burun ameliyatımdan sonra göz altı morluklarım kalıcı oldu bir miktar maalesef

Üçüncü ameliyatımı oldum biliyorsun,henüz iki ay olmadı ama sürekli kapatıcı ile kamufle etmeye çalışıyorum.Doktorumun önerisi ile Arnıca Kremi kullanmaya devam ediyorum.Zamanla biraz daha azalacaktır muhakkak ama tamamen yok olacagınıda sanmıyorum..
Üç hafta kadar önce cilt bakımı yaptırmıştım Hasan beyin muayenehanesinde biliyorsun.Cilt bakım uzmanı aslında kremlerin ve kulaga mantıklı gelmeyen tüm işlemlerin fasa fiso olduğunu söylemişti

Işık dolgusu,yok renk açıcı lazer işlemleri falan.. Dermaroller ile bir miktar sonuç alınabilir ama garantiside yok dedi.İstersen bir ay sonra yapabiliriz dedi ama Hasan bey pek sıcak bakmadı

Göz altında çökme varsa dolguyu öneririm ama..
İlerleyen zamanlarada doktorumun kontrolü ve önerileri ile olabilecek müdahaleleri ve tavsiyelerini bu konu başlıgı altında paylaşırım muhakkak

Netten buldugum bir bilgiyide paylaşayım burada izninizle
Alıntıdır:
Genetik faktörler, kilo alıp verimi yada çeşitli sağlık sorunları sonucu oluşan gözaltı morluklarına ve vücudun su tutmasından veya yaşlanmadan kaynaklanan göz altı torbalarına, dermaroller ile müdahale etmek mümkündür. Dermaroller, göz altında gezdirilerek göz altı derisini uyarır ve yenilenme başlatır. 3 haftada bir kullanım neticesinde 4-5 aylık kısa bir sürede göz altı morluklarında ve torbalarında gözle görülür etki sağlanmış olur. Daha canlı daha diri ve sağlıklı göz yapısına kavuşulur.