- 18 Aralık 2012
- 66
- 1
- 96
erase eye geli kullandım ben hiç bir değişiklik olmadı. Ürünün içinde hafif aydınlatıcı küçük sim gibi şeyler var, kullandığın sırada biraz aydınlık veriyor hepsi o. Bende bir çözüm arıyorum
Benim gözaltlarım çok fena...hem şiş hem mosmor..kapatıcısız bakkala bile gidemiyorum kim görse o şekilde kesin bi şeyler soruyor,moralim sıfırlanıyor hemen...bi eczaneye girmiştim ilaç almak için,eczacı hemen aa gözlatlarınız çok kötü dedidaha 26 yaşımdayım ama bu genetik olay beni senelerdir deli ediyor..neyse,bayağı göz altı kremi kürler vs vs kullandım..fayda sıfır..genetik olunca sanırım hiç birisi işe yaramıyor...en son ddf in erase eye gel kullandım ama o da hiç sonuç vermedi...yazdıklarınızdan okudugum kadarıyla gözlatlarınız benımkısı gibi aman aman bi durumu yok..bildiğin mor olupta sonuc alan varsa bu urunden,deneyim bari bunu da
Bana da bir doktor önermişti bu kremi ama etki ettiğine inanmadığım için kullanmadım genetik olduktan sonra kremler fayda etmiyor yine de kullanıp sonuç alırsan bilgilendirirsen sevinirim.
kullanacagımı sanmıyorum...amelıyat olmak ıstıyorum ama doktora karar veremiyorum senelerdir :/ olay genetikse hiç bir şeyin etki ettiğini görmedim maalesef
Ameliyat derken nasıl bir ameliyat canım?
göz altı torbalarımı aldırmak istiyorum
Hımm anladım bende torba yok da morluk var onun da çözümü yok sanırım lazer tedavisi filan denedim ama çare bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?