benim gözlerimin çevresi(göz kapağımda öyle) moru geçin bildiğin simsiyah kapatıcıyla bile tam kapanmıyor. ne yaptırılabilir internetten araştırıyorum sadece ışık dolgusu bulabildim. göz çevresi derim çok ince ve hassas riskli bişey yaptırmak istemiyorum. fiyatla birlikte işlem önerisi olan var mı? izmirde yaşıyorum
Benimde ayni problemim vardi goz alti isik dolgusu yaptirdim ve suan inanilmaz bi fark var izmirdrysen doktor tavsiye edebilirim ama cok dikkatli olup iyi bi doktora gitmen gerekiyo benimkini yapan bi goz doktoruydu yani herhangi bi estetisyrne degil direk goz uzmaninda yaptirdim ve cok memnun kaldim
Izmirde canim evet oyle oldu valla. Makyaj yaparken kapatici yetismiyodu simdi hic gerek kalmiyo bile yaptirali 1 sene olcak nerdeyse hala duruyo doktorum cok iyidi
benim gözlerimin çevresi(göz kapağımda öyle) moru geçin bildiğin simsiyah kapatıcıyla bile tam kapanmıyor. ne yaptırılabilir internetten araştırıyorum sadece ışık dolgusu bulabildim. göz çevresi derim çok ince ve hassas riskli bişey yaptırmak istemiyorum. fiyatla birlikte işlem önerisi olan var mı? izmirde yaşıyorum
Canim doktorum goz cevresi oldugu icin sinirler varkis dikkat edilmesi gerekiyormus benim bi arkadasim yaptirdi 6 ay durmadi dolgusu saglikli bi yerde yaptirmak cok onemli ki kaliciligi olsun