Göz Çevresi Bakımı Göz Altı Morluklarım azaldı!!!!

emlyme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
2
5
1
32
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ama hep takip ettiğim bir siteydi.
Uzun zamandır gözaltı morluklarımdan muzdariptim. Denemediğim krem, yağ, maske vs. kalmadı. Çözüm bir tık yakınımdaymış ama ben farkedememişim :) Vazelinnnnn !!!! Evet sırf bunu paylaşmak için siteye üye oldum. Eminim hepinizin evinde vardır. Yaklaşık 1 haftadır göz altlarıma vazelin sürüyorum ve gözle görülür derecede azalma oldu eşim bile farketti göz altların açılmış dedi. Ayrıca çok iyi nemlendirdi normalde gözaltlarım çok kuruydu. Daha 1 hafta oldu ama acayippp bir açılma var çok memnunum. 1-2 ay sonra nolur kimbilir. Bundan sonra sadece vazelin kullanıcam gözaltlarıma hem ucuz hem de etkili :) Deneyin görün. Benim kullandığım vazelin Johnsons baby nin yeşil kaplı vazelini.

ben de deneyeyim yatmadan mi sürüyorsun. Vazelini cilt emmez ki. ilginç aslında.

Evet yatmadan yarım saat önce sürüyorum. Valla normal kremlerden çok daha iyi nemlendiriyo benim şimdiye kullandığım kremler hiç bu kadar nemlendirmemişti. Bi dene :)

Uzun zamandır gözaltı morluklarımdan muzdariptim. Denemediğim krem, yağ, maske vs. kalmadı. Çözüm bir tık yakınımdaymış ama ben farkedememişim :) Vazelinnnnn !!!! Evet sırf bunu paylaşmak için siteye üye oldum. Eminim hepinizin evinde vardır. Yaklaşık 1 haftadır göz altlarıma vazelin sürüyorum ve gözle görülür derecede azalma oldu eşim bile farketti göz altların açılmış dedi. Ayrıca çok iyi nemlendirdi normalde gözaltlarım çok kuruydu. Daha 1 hafta oldu ama acayippp bir açılma var çok memnunum. 1-2 ay sonra nolur kimbilir. Bundan sonra sadece vazelin kullanıcam gözaltlarıma hem ucuz hem de etkili :) Deneyin görün. Benim kullandığım vazelin Johnsons baby nin yeşil kaplı vazelini.
canım zazarlı olabilir vazalin. dikkat etmeni tavsiye ederim

bu seferde yağ bezeleri oluşmasın, vazelin epey bi yağlı :KK17:

canım cilt tipin nasıl? eger benimki gibi t bölgen yağlı diğer yerler kuruysa hemen alıcam bi vazelin :) bir de göz altı morluklarının sebebi önemli? senin neden oluyordu kalıtsal falan mı mesela benimkisi allerji ve sinüzite bağlı morluklar

evet canım geçiriyo ama vazelinin hiçbir zararı yoktur endişelenmeyin arkadaşım da sürüyodu gerçekten gözle görülür derecede bi azaldı ama benimki doğuştan yani genetik olduğu için geçirmedi

Bana da cok ilginc geldi, gercekten zarari olmayacaksa denemeye deger aslinda :))

başka vazelin yapan var mı acaba? benim de çözüm bulamadığım tek şey bu morluklar, yapan başka biri varsa yazsın noolurr:KK61:

Back
X