Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluklarım gül sabunuyla geçti..

arkdaşlar benimde aynı göz altlarım mosmor benim genetik annemdede var dedemdede:) hele yorgun olunca canavar gibi oluyorum ya bu sabunu kullanmak istiyorum ama bazı arkadaşlarda tavsiye etmiyor ne yapıyım şimdi ben:)))
 
yaa benim de göz altlarım mosmor :KK43: bir türlü geçmiyor arkadaşın dediği gibi yorgun ve hasta oluncaa iyice berbatlaşıyor ne yaptıysam geçmedi...

bir de cildim çok kuru yüzüm şu an pul pul ilk göz altlarımda başladı şimdide yüzümde devam ediyor..


ama arkadaşlar dikkat edin dahada kötü olabilir ben bir doktor tavsiyesi ile krem aldım göz altımı 2. günün sabahı sürdükten sonra baktım ki kırış kırış 30 yaşında gibi oldu resmen (ben 19 yaşındayım)

yani diyeceğim dikkatli olun...
 
Göz çevresine sabun tarzı şeyler sürülürmü hiçç..kesinlikle tavsiye etmem..göz çevresi yüz den kat kat ince yapılı o yüzden öle herşey sürülmüyor.göz kremi sadece o da çok az miktarda sürülür..elma suyu, patates ve çay ile yapılan kompreslerin faydalı olduğunu biliyorum o kadar yanii..bence sabun gibi ürünler sakın göz çevrenize değdirmeyin bile arkadaşlar...:1no2:
 
ya bende de var göz altı morluklarından cildim güzel ama göz altı morluklarımı cok kafama tkıyorum kapatıcı kullanmk ıstemıorm artık:KK43: gül sabunu gecırıormu gercektn yarın heemen alıcam:KK43:
 
mrb kızlar. göz altı morlukları genelde kılcal damarların çatkamasından kaynaklanıyoru. ben de aynı dertten müzdarıbim. bunun için kara üzüm çekirdeği hapı kulllandım bir ara baya iyi geliyor. tekrar başlıycam pekmez de iyi geliyor duyrulur. biraz da içerden beslemek lazım cildi bence sadece dışardan yapılan takviyeler fayda etmiyor maalesef :)
 
arkadadaşların söyledigi gibi saf gül suyu ile silsek olur mu?ben zaten gül suyu kullanırım ama hiç göz çevreme sürrmedim.Zaten kuru bi cildim var sabun yerine gül suyu kullansak aynı etkiyi gösteirir mi?(döndüm dolaştım aynı şeyleri söyledim bende kaydirigubbakcemile3)


konuyu açalı baya olmş ama bnmde ilgimi çekti gül suyu da etkili olurmu acaba?
BN 1 BUÇUK AY ÖNCE HELKİM kremi kullanıordm hiçbi dgsklk yok aynı :S :umursamaz:kesn çözüm varsa ltfn söleyn önerileri bekliorm
 
X