merhaba benim göz altı morluklarımla ilgili sorunlarım var doktora gittim genetik olabilir dedi inceledi göz altı morlukların yok dedi ama biraz başından atmak gibi çabası vardı diyebilirimneyse küçüklüğümde yktu bu tarz morluklarım sonrada oldu çok can sıkıcı bir durum pek çok ürüne acayip paralar harcadım çok sıkıldım doğrusu yardımlarınızı bekliyorum.
Gozalti morluklari uykusuz kalmiyorsaniz, yorgunluk yoksa ve bir dahiliye sorununuz yoksa genelde genetik oluyor, bende devar vekapatici kullaniyorum. Ben de piyasadaki hemem hemen buyun gozalti kremlerini kullandim, sonuc veren yok. Bence fazla takmamak lazim, duydugum kdarai ile bunun ufak bir operasyon ile tedavisi yapilabiliyormus
kivi maskesi duymuştum tvden.. kiviyi püre yapıp göz altlarına..:114:
2 sene önce gazetede okumuştum hiç unutmuyorum 2 patatesi ezip gözlerinize koyup 10 dakika bekleticekmişsiniz daha sonra ılık suyla yıkıycakmışsınız. Doğrusu patatesin haşlanmadan nasıl eziliceğini anlamadım o yüzden unutmadım hala :)
bendede aynı problem var tatlım uykusuzluk sigara alkol bunlarda çok etkiliyo yada üzüntü ve yorgunluk.. ben genelde gözlerimin altında buz gezdiyorum yada demlenmiş çaya pamuğu ıslatıp sürüyorum pek bi çaresi yok aslında
çiğ patates ancak rende yapılıp konabilir..ama benim bildiğim o gözlerin şiştiği durumlarda.. :26:2 sene önce gazetede okumuştum hiç unutmuyorum 2 patatesi ezip gözlerinize koyup 10 dakika bekleticekmişsiniz daha sonra ılık suyla yıkıycakmışsınız. Doğrusu patatesin haşlanmadan nasıl eziliceğini anlamadım o yüzden unutmadım hala :)
Bende yok ama bir yakınımda ciddi gözaltı siyahlığı var,biryerde üzüm çekirdeği yağının iyi geldiğini okumuştum,arayıp söyledim.ona da patates maskesini tavsiye etmişler,işe yaramadı bir de bunu deneyeyim dedi.alıp sürmüş,3,4gün sonra etkisini görmüş,çok memnun kaldığını söyledi,teşekkür etti,çok azaldı dedi,bir deneyin isterseniz,sonuçta doğal bişey,ayrıca o kremlerden ucuzdur.hatta bir arkadaş yamıştı buraya,burun ameliyatı olmuş,gözleri mosmormuş,üzüm çekirdeği yağı sürmüş morluğu hemen geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?