Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluklarınıza kırmızı ruj sürebilirsiniz

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Kırmızı ruj! Yanlış duymadınız rujunuzu artık yüzünüze de sürebilirsiniz.

Göz altındaki siyahlıklar, morluklar ve şişkin görüntünün çözümünü bulduğunu iddia eden bir internet kullanıcısı, çözümünü bu video ile paylaştı.

Öneriyi sunan isim Deepica Mutyala isimli bir blog yazarı. Mutyala bildiğimiz kırmızı ruju göz altına sürerek istenmeyen gözaltı siyahlıklarından kurtulmanın yolunu bulduğunu söylüyor. Hatta bu yolu da çektiği video ile takipçileriyle paylaşıyor.

Mutyala göz altındaki morumsu mavimsi görüntüyü kırmızı ruj ile dengeleyerek doğal bir görüntü oluşmasını sağlıyor.

Sonuçta elinizde rujunuz varsa denemesi bedava...

Göz Altı Morluklarından Kurtulmanın 13 Yolu Tıklayınız
goz_alti_morlugu-610x250.jpg

Arkadaşlar ben bugday tenliyim bunu denedim ve sonuc felaket oldu neden bilmiyorum. Deneyip olumlu sonuc alan varsa yazsın.

Arkadaşlar ben bugday tenliyim bunu denedim ve sonuc felaket oldu neden bilmiyorum. Deneyip olumlu sonuc alan varsa yazsın.

5,20 saniyeden sonrasınında anlatılan yöntemle gayet olumlu sonuçlar alabilirsin ben turuncu far sürüp oyle kapatıyorum haika oluyo:KK66:

Kızı makyajsız görünce korktum ya la ...
göz neyse de ağız burundaki siyahlıklar neyy
şaşkın smiley

Kızı makyajsız görünce korktum ya la ...
göz neyse de ağız burundaki siyahlıklar neyy
şaşkın smiley

ilk defamı görüyon korktum felan sanki biz makyajsız süperiz biri sizin dış görünüşünüze laf etse bu ağız ne burun ne dese hoşunuza gitmezdi neyse bilmiyosan sölim böbrek rahatsızlığı geçiren kişilerde göz çevresi morluğu hatta ağız kenarları burun kenarlarındada kararmalar olur

evet ilk defa gördüm!
ilk defamı görüyon korktum felan sanki biz makyajsız süperiz biri sizin dış görünüşünüze laf etse bu ağız ne burun ne dese hoşunuza gitmezdi neyse bilmiyosan sölim böbrek rahatsızlığı geçiren kişilerde göz çevresi morluğu hatta ağız kenarları burun kenarlarındada kararmalar olur

!ayrıca kızın ağzına burnuna laf ettiğim yok
o siyahlıklar ürperdi ,çünkü daha önce görmedim...sen niye laf atmaya çalışıyorsan artık...
!

!ayrıca kızın ağzına burnuna laf ettiğim yok
o siyahlıklar ürperdi ,çünkü daha önce görmedim...sen niye laf atmaya çalışıyorsan artık...
!
sana laf atmaya çalışıyorum ewt çünkü seni kıskanıyorum çünkü sen mükemmelsin:-):-) te allahım ya laf atmak olarak algılıyosan o senin sorunun:KK66:

X