bana da yardımcı olur musunuz. ben de 29 yasındayım ve gözaltı torbalarımdan cok rahatsızım. doktor araştırıyorum manisada şimdi. ama aklımda tereddütlerim var iyileşme süresi ne kadar sürecek diye. siz bu operasyonu geçirmişsiniz bana fotoğraflarınızı gönderebilirseniz çok sevinirim. teşeküürler şimdiden
Merhaba oncelikle gec cevap verdigim icin uzgunum ancak gorebildim.. Ben suan ipadden baglaniyorum bu yuzden burdan fotograf yukleyemeyecegim ama pc oldugunda yuklerim.. Ben 22 ekimde ameliyat oldum suan yaklasik 1,5 ay oldu diyebilirim. Ben cok memnunun cunku bu gozalti torbalri yasam kalitemi iyice dusuruyordu ve genetik oldugu icinde yapilacak hic birsey yoktu. Ben 1,5 ay sonunda gayet iyiyim sadece gozaltinda yapilan kesilerden biraz izler var onlarda yavsca geciyor. Suan aynaya baktigimda okadar mutluyum ki anlatamam :):) ustelik ameliyattan sonra benim sag gozumde hemotom olusmustu ve gozumun ici disi kan doluydu buna ragmen bukadar zamanda cok iyilesti .. Umarim sende biran once kurtulursun :)
arkadaşlar ben ameliyat oldum ayın 19 unda. olmadan yaklaşık 6 ay boyunca araştırma yaptım. yaşım 30 ve 23 yaşından beri gözaltı torbalarıyla yaşıyordum. gün gün fotoğraflarımı çektim. size her konuda bilgi veririm.ist bursa ankda tüm bu konuda iyi doktorları tanıyorum. ünlü doktorlarda dahil olmak üzere ameliyat öncesi tam 7 doktorla görüştüm. onun dışında araştırmlara yaptım sağa sola sordum. ve bu billerin hepsini sizlerle paylaşmak isterim sorularınız varsa sorabilirsiniz. selamlar
Merhaba oncelikle gec cevap verdigim icin uzgunum ancak gorebildim.. Ben suan ipadden baglaniyorum bu yuzden burdan fotograf yukleyemeyecegim ama pc oldugunda yuklerim.. Ben 22 ekimde ameliyat oldum suan yaklasik 1,5 ay oldu diyebilirim. Ben cok memnunun cunku bu gozalti torbalri yasam kalitemi iyice dusuruyordu ve genetik oldugu icinde yapilacak hic birsey yoktu. Ben 1,5 ay sonunda gayet iyiyim sadece gozaltinda yapilan kesilerden biraz izler var onlarda yavsca geciyor. Suan aynaya baktigimda okadar mutluyum ki anlatamam :):) ustelik ameliyattan sonra benim sag gozumde hemotom olusmustu ve gozumun ici disi kan doluydu buna ragmen bukadar zamanda cok iyilesti .. Umarim sende biran once kurtulursun :)
Devlet hastanesinde 350 TL ye oldum ben. plastik cerraha gidip görüşebilirsiniz valla ben çok memnunum. Tavsiye ederim. İlk başta sorun var gibiydi ama şişler inince mükemmel
ne kadar süreli dısarı çıkamadınız ben izin konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşündüğümden dolayı erteledim biraz. ama biran öncede gerçekleşmesini istiyorum ameliyatın.ama sizin fotoğraflarınızı da cok merak ediyorum
ben yaklasık 1 hafta cıkmadım sağ gozumde hemotom olusmustu ama daha sonra gozluk takarak cıktım yanı cok kafaya takmadım 1 ay sonunda cok az kapatıcıyla kapatabılecegım kadar morluklar kaldı okadar.. bence bunu hıc takıntı yapmayın o gozaltlarıyla yıllardır gezdık bır ay o sekılde olmak hıc bıse degıl bence
merhaba.. sırf senın bu yardım cıglıgın ıcın sıteye kayıt oldum =) ben 22 ekım pazartesı gozaltı torbalrımı aldırdım canım.. aldırmadan once arastırma yaparken senın actıgın konuyu gorunce aklıma geldı sanada yardımcı olmak ıcın girip yazmak ıstedım.. anladıgım kadarıyla kımse tam anlmaıyla sana yardımcı olacak bır cevap verememiş.. =) ne anlatmamı ıstersen sana herseyı anlatayım fotograflarımıda gonderebılırım ...
Bende göz altı torbalarımdan şikayetçiyim Küçüklüğümden beri hep varlar.Beni hep yorgun bitkin gösteriyolar. kendimi dinç hissettiğimde bile yorgunmusun uykusuzmusun ağladın mı denmesinden bıktım tabiki insanlar daha büyük sorunlarla uğraşıyorlar gördüğüme şükür ediyorum ama torbasızda yapabilirim:)20yaşımdan beri denemediğim ilaç krem kalmadı hiç bir faydası yok.Bir senedir ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok KORKUYORUM acaba görmeye filan zararı olurmu,iyi doktor bulmak sorun vs vs bir sürü soru var kafamda napacağımı bilemeiyorum ameliyat olan arkadaş biraz daha bilgi verebilirse sevinirim lütfennn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?