Doktorunuz kim2ay önce göz altı torbalarımı aldırdım alınan yerde çukurluk olmasın diye dr göz altlarıma yağ enjeksiyonu yaptı ameliyata bağlı ödemler geçince sol gözüm sağ gözümden küçük kaldı ağrısı sızısı 2 aydır geçmedi sürekli çekiliyor belli bir noktaya sabit bakamıyorum yağlar göz altlarımda kalıp gibi oldu ne eridi ne tuttu göz altlarımın dışında yüzümde şuan farklı yerlerde yağlar mevcut iki aydır doğru düzgün insan içine çıkamıyorum dr um hergün bana düzelecek şöyle olacak böyle olacak diyor bu işlemi daha önce yaptıran var mı lütfen bana yardım edebilir mi ??
Bu arada şişliklerin tamamen geçmesi ne kadar sürdü bir de hangi doktora yaptırdığınızı öğrenebilir miyim??Merhaba canım geçmiş olsun.Kardeşim burnunu yaptırırken göbeğinden yağ alıp göz altlarına enjekte edip dolgu yaptı doktoru.Hem.morluk hem çukurlar için.Ama hiç zorluk çekmedi şükür.İltihap falan da olmadı.Umarım düzelir ve istediğin gibi olur.Revizyon yapmıyor mu doktorun?
.Bu arada şişliklerin tamamen geçmesi ne kadar sürdü bir de hangi doktora yaptırdığınızı öğrenebilir miyim??
Şu aşamada doktor ismi vermem doğru olmazDoktorunuz kim
Benim bu gün 51. Gün Ve yüzüme bakılmıyor desem yeridir kalıp gibi göz altlarım bende Ankara da yaptırdım ama çok pişmanım yaptığım araştırmalarda genel olarak bir aya kadar şişlikler geçer diyor benim iki ay bitecek hala geçmedi üstüne bir de yüzümün göz çevreme yakın farklı yerlerinde kendi başına bağımsız yağlar mevcut.
Sislikler 10güne kalmadan tamamen bitti sadece burnu şişti azcik.O da zamanla indi.Kocaeli de zübeyir örtel doktor canim
Böyle 51 gün değil 3 ay daha beklesem şişlikler azalacak gibi değilBenim bu gün 51. Gün Ve yüzüme bakılmıyor desem yeridir kalıp gibi göz altlarım bende Ankara da yaptırdım ama çok pişmanım yaptığım araştırmalarda genel olarak bir aya kadar şişlikler geçer diyor benim iki ay bitecek hala geçmedi üstüne bir de yüzümün göz çevreme yakın farklı yerlerinde kendi başına bağımsız yağlar mevcut
.Benim bu gün 51. Gün Ve yüzüme bakılmıyor desem yeridir kalıp gibi göz altlarım bende Ankara da yaptırdım ama çok pişmanım yaptığım araştırmalarda genel olarak bir aya kadar şişlikler geçer diyor benim iki ay bitecek hala geçmedi üstüne bir de yüzümün göz çevreme yakın farklı yerlerinde kendi başına bağımsız yağlar mevcut
Ameliyattan çıkar çıkmaz bir kutu 1 gr antibiyotiği 5 gün sabah akşam içtim sonrasında bir kutu daha kullan dedi onu da içtim revizyon içinde bana sürekli düzelecek bekle iyileşme sürecine tahammülün Yok diyor ama iki ay gibi uzun bir süreden bahsediyorum ameliyatın 10. Gününde şişlik var demiyorum sonuçta yağları alırım ama çökme olursa tekrar yapmam diyor.
Doktor revizyon yapmıyor mu canım?O dağılan yağları çeker o kolay da sislikler inmeliydi şimdiye kadar.Antibiyotik kullanmadin mi?Iltihapli demekki daha..
Şişlik dediğim ameliyata bağlı ödem değil onlar geçince bu yağlar kalıp gibi göz altlarımda kaldı ondan bahsediyorum.
Doktor revizyon yapmıyor mu canım?O dağılan yağları çeker o kolay da sislikler inmeliydi şimdiye kadar.Antibiyotik kullanmadin mi?Iltihapli demekki daha..
.Şişlik dediğim ameliyata bağlı ödem değil onlar geçince bu yağlar kalıp gibi göz altlarımda kaldı ondan bahsediyorum
İlk başlarda en geç 6 hafta da normale dönecekti Sonra bu 8 hafta oldu şimdi de 3 ay bekle düzelir diyor ama benim göz altlarım1.ayda bu görüntüyü aldı şuan 2. Ay bitecek hala aynı erir tabiki ama benim düşünceme göre fazla oldu ki eri eri bitmedi böyle kaldı.
Anladım canım .fazla mi yağ enjekte etti acaba ?İnşallah değildir öyle.Yağlar nasıl duzelecekmis peki o zaman?eriyecek miymiş bir kısmı yani?
.İlk başlarda en geç 6 hafta da normale dönecekti Sonra bu 8 hafta oldu şimdi de 3 ay bekle düzelir diyor ama benim göz altlarım1.ayda bu görüntüyü aldı şuan 2. Ay bitecek hala aynı erir tabiki ama benim düşünceme göre fazla oldu ki eri eri bitmedi böyle kaldı
Normalde doktorun yolunda gitmeyen birşeyler var gel alayım demesi gerekirken ben yalvarıyorum alın nolur diye bana dediği alırım ama çökme olursa yenisini yapmam diyorİlk başlarda en geç 6 hafta da normale dönecekti Sonra bu 8 hafta oldu şimdi de 3 ay bekle düzelir diyor ama benim göz altlarım1.ayda bu görüntüyü aldı şuan 2. Ay bitecek hala aynı erir tabiki ama benim düşünceme göre fazla oldu ki eri eri bitmedi böyle kaldı
Hayır kesinlikle dokunma dedi ben arada kendim yaptım ama hiç fayda etmedi.
Göz masajı verdi mi canim?masaj yap bari erisinler
.Hayır kesinlikle dokunma dedi ben arada kendim yaptım ama hiç fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?