Anti-Aging Göz altı torbaları

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

acep84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
1.076
952
123
Merhabalar. Göz altlarimda sürekli şişlik var ve sadece sağ gözüm bu şekilde yıllarca sağ gözümün üzerine uyudum ve son bi kaç aydır sağ gözümde torbaya çok bariz bi şekilde fark ediyorum gözlerimden biri yaşlı biri genç duruyor kocaman bir torba duruo ne yapmam lazım?? Artık üzerine uyumuyorum ama hala geçmiyor kalıcı mi oldu acaba

Ben üzerine yatmayla olacagını düşünmüyorum geçen aylarda buna benzer bende de olmuştu ne kızarıklık vardı ne başka bi şey ama altı torbalanıp göz kapagimda şişmişti çay demiyle geçirdim ben belki bu da öyle bi seydir ama geçmiyorsa bi doktora gitmekte fayda var

Sizin de tek göz Altıniz mı şişmisti?? Benim sağ gözümün altı tek şiş diğerinde bi problem yok. Böyle torba gibi duruyor

Merhabalar. Göz altlarimda sürekli şişlik var ve sadece sağ gözüm bu şekilde yıllarca sağ gözümün üzerine uyudum ve son bi kaç aydır sağ gözümde torbaya çok bariz bi şekilde fark ediyorum gözlerimden biri yaşlı biri genç duruyor kocaman bir torba duruo ne yapmam lazım?? Artık üzerine uyumuyorum ama hala geçmiyor kalıcı mi oldu acaba

O sorun bende de var dolgu denen birşey duymuşsundur o bölgelere yağ enjekte ediyolar ama harika oluyo. Aslında o göz altı torbası denen şey yaş arttıkça yüzdeki yağlarda erime olması demek o erimiş yağları tekrar dolduruyolar ama malesef 6 ayda bir yaptırılcak ben yaptırdım estetikçiden çıkınca resmen 5 yaş gençtim. 6 ayda bir ve sanırım 1000-2000 arası ücret

O sorun bende de var dolgu denen birşey duymuşsundur o bölgelere yağ enjekte ediyolar ama harika oluyo. Aslında o göz altı torbası denen şey yaş arttıkça yüzdeki yağlarda erime olması demek o erimiş yağları tekrar dolduruyolar ama malesef 6 ayda bir yaptırılcak ben yaptırdım estetikçiden çıkınca resmen 5 yaş gençtim. 6 ayda bir ve sanırım 1000-2000 arası ücret
Yaşınız kaç ben agnes tedavisini duydum bilginiz var mı benim yaş 32 35ten sonra öneriyorlar

Yaş gereği biz bayanlarda bu sorun çokça oluyor ne yazık ki :( bir markanın serumunu kullanıyorum bana oldukça faydası oluyor.

Back
X