göz altı torbalarımm :(

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.549
2.977
333
kızlar benim bir gözümde göz altı torbası çok belirgin,diğerinde o kadar değil. daha yaşım 28 halbuki. çok kafaya takıyorum. göz altı tornası ameliyatı olan var mı aranızda? ciddi ciddi düşünmeye başladım bunu artık.

biraz önce uykudan kalktın şişmiş mesela. gün içinde biraz iniyor ama tamamen değil.
bu arada göz torbaları için vichy göz kremini kullanıyorum biraz etki ediyor ama tamamen değil.

kızlar ne yapsam bana bir fikir verir misniz lütfen

böbrek saglıgınız nasıl benım bildigim gözaltı torbasının nedeni böbreklerdeki sorundan kaynaklanıyor baktırdınız mı hıç

Mine Tugay oldu o ameliyatı. Resimlerine bir göz at istersen
Çevremde olan yok malesef

kızlar benim bir gözümde göz altı torbası çok belirgin,diğerinde o kadar değil. daha yaşım 28 halbuki. çok kafaya takıyorum. göz altı tornası ameliyatı olan var mı aranızda? ciddi ciddi düşünmeye başladım bunu artık.

biraz önce uykudan kalktın şişmiş mesela. gün içinde biraz iniyor ama tamamen değil.
bu arada göz torbaları için vichy göz kremini kullanıyorum biraz etki ediyor ama tamamen değil.

Kozmetik vs. çözüm olmuyor maalesef, ben ameliyat oldum en sonunda.

Çare ameliyat maalesef.

Back
X