Göz Altı Torbası Ameliyatı

emel_86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
364
16
118
İstanbul
Merhaba canlar,beni bilen bilir gözaltı konusuna fena halde takık vaziyetteyim.3 senedir doktora karar veremiyorum ve korkuyorum :( bu yaz inşallah ameliyat olmak istiyorum.Forumda bu konuda adı geçen doktorların çoğuna da göründüm ama kararsızlık fena bir şey.

SİZDEN RİCAM, göz üstü göz kapağı filan değil,LÜTFEN SADECE GÖZALTI TORBASI ameliyatı hakkında bilgisi,fikri,tavsiyesi,deneyimi olanlar benimle bilgilerini paylaşsınlar.

'Evet ben ameliyat oldum' deyip de paylaşımda bulunmayacaksanız da lütfen beni heveslendirmeyin.Yaşım 27 ve bu ameliyatı olmuş kişilerin yaş-doktor-ameliyat sonrası düşüncelerine fazlasıyla muhtacım.

Öpücükler ;)

Armadasim bende iyi bir doktor ariyorum. Mumkunse izmir de olsun. Cok korkuyorum beceriksiz bir doktora denk gelipte dahada kotu bir gorunum almaktan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lutfen cevap yazin :(
Izmir de iyi bir diktor yok mu, hersey Istanbul dami var bu koca Turkiyede ya...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şans mı bu iş nedir...devlet hastanesinde herhangi birine olup iyi olanlar da var...Ben İstanbuldayım güya hala karar veremiyorum doktor seçimine

ya tafun türkaslanı çok düşündüm internet sitesinde de baya detaylı bişeyler var ama muayene ücreti olduğu için gitmekten vazgeçtim açıkçası.. bunu bende çok istiyorummmmm

Akın Banaz! Tavsiye ediyorum arkadaşlar. Dün gözaltı torbası ve göz kapağı ameliyatı oldum. Lokal anesteziyle. Hiç ağrı sızı yok. Morarma çok az oldu, bugün biraz şiştiler sadece ee o kadar olacak tabi. Sonucunun iyi olacağından eminim ve buna değer.

Akın Banaz! Tavsiye ediyorum arkadaşlar. Dün gözaltı torbası ve göz kapağı ameliyatı oldum. Lokal anesteziyle. Hiç ağrı sızı yok. Morarma çok az oldu, bugün biraz şiştiler sadece ee o kadar olacak tabi. Sonucunun iyi olacağından eminim ve buna değer.

Merhaba, kaç paraya oldunuz acaba? ben de istiyorum ama fiyatı biraz pahalı geldi..

Merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım herşey gönlünüzce olur :) bende göz altı torbaları mi aldırmak istiyorum fiyatı yaşınızı ve hangi şehir de kime ameliyat olduğunuzu detaylı paylaşır mısınız ve rica etsem bana özelden gözaltı torbalarinizin önceki ve sonraki fotosunu paylaşır mısınız gerçekten hem çok korkuyorum hemde çok istiyorum 23 yaşındayım kendimi bildim bileli bunlarla yaşıyorum yeni evliyim artık iyice rahatsiz olmaya başladım eşimi ikna ettim doktor ariyirum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum canim. Sevgiler 💐

herşey gönlünüzce olur :) bende göz altı torbaları mi aldırmak istiyorum fiyatı yaşınızı ve hangi şehir de kime ameliyat olduğunuzu detaylı paylaşır mısınız ve rica etsem bana özelden gözaltı torbalarinizin önceki ve sonraki fotosunu paylaşır mısınız gerçekten hem çok korkuyorum hemde çok istiyorum 23 yaşındayım kendimi bildim bileli bunlarla yaşıyorum yeni evliyim artık iyice rahatsiz olmaya başladım eşimi ikna ettim doktor ariyirum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum canim. Sevgiler 💐

İz kaldımı

Benim gözlerim kapaklı altları da çökük alt üst ameliyat olmak istiyorum siz ne kadara yaptırdınız kac günde tamamen iyilesti

Merhaba. Ben Akın Bey 'in adını çokça duydum. Ameliyat olmayı düşünüyorum nasipse. Herhangi bir pişmanlığınız oldu mu ameliyattan sonra?

Merhaba göz altı torbalarımın ameliyatını dün Dr. Serkan Sayılıkan Bey gerçekleştirdi. Operasyon son derece rahattı, ağrıyı 10 üzerinden numaralandıracak olursak 0 diyebilirim. Dün yoktu ama bugün şişilik oldu, morluk yok denecek kadar az. Doktorum bugün bunun yaşanacağının bilgisini zaten vermişti. Yarın kontrolüm var ve yarın itibariyle şişliklerin inmeye başlayacağını da söyledi. Gerçekten son derece güvenilir, nazik ve ilgili bir doktor. Eğer estetikle ilgili fikir almak ya da uygulama isterseniz kendisini size tüm samimiyetimle tavsiye ederim, memnun kalacağınıza eminim

Merhaba göz altı torbalarımın ameliyatını dün Dr. Serkan Sayılıkan Bey gerçekleştirdi. Operasyon son derece rahattı, ağrıyı 10 üzerinden numaralandıracak olursak 0 diyebilirim. Dün yoktu ama bugün şişilik oldu, morluk yok denecek kadar az. Doktorum bugün bunun yaşanacağının bilgisini zaten vermişti. Yarın kontrolüm var ve yarın itibariyle şişliklerin inmeye başlayacağını da söyledi. Gerçekten son derece güvenilir, nazik ve ilgili bir doktor. Eğer estetikle ilgili fikir almak ya da uygulama isterseniz kendisini size tüm samimiyetimle tavsiye ederim, memnun kalacağınıza eminim
[/QUOT
Öncelikle geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız? Önceki ve sonraki fotograf paylaşmanız mümkün mü?
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Nasılsıniz şimdi sonuçtan memnun musunuz? Önceki ve sonraki halinizin fotosunu paylaşır misiniz mümkünse? Tedavi ücreti ne kadar peki?. Şimdiden cokk teşekkür ediyorum.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Nasılsıniz şimdi sonuçtan memnun musunuz? Önceki ve sonraki halinizin fotosunu paylaşır misiniz mümkünse? Tedavi ücreti ne kadar peki?. Şimdiden cokk teşekkür ediyorum.
Merhaba sonuçtan memnunum, doğal bi görüntü oldu, yapay estetik görüntüsü yok. Bnim görüntüme göre muayene ücretini paylaşayım çünkü işleme göre alınan ücret değişiyor bnimki epey bi yoğundu maalesef :(( şunu söyleyebilirim o kadar rahat bi süreç ki, bu kadar beklemeye hiç gerek yokmuş. Benim kafamda çok soru işareti vardı korkuyordum birazda.. bu kadar kolay ve rahat olduğunu bilsem hiç bu kadar beklemezdim. Bni gören herkes operasyon olduğunu bn söylemeden farkediyor; aaa göz altların gitmiş ameliyat mı oldun, çok gençleşmişsin filan diyolar. Bnim gbi bi durumunuz varsa diye yazdım.

Merhaba bu konu çok geride kalmış, benim ameliyatımin üstünden 2.5 ay geçti fakat hala göz altı şiş ve mor.

Üç operasyon oldum bunun etkisi olabilir mi?
Göz kapağı düşüklüğü
Göz altı torbaları alındı ve karnimdan alınan yağ ile enjeksiyon yapıldı
Burun kemeri ve deviasyon düzeltildi

Doktorum iki ay içinde yüzde sekseni geçecek demişti. Dediği gibi de oldu fakat geri kalan yüzde yirmi ne zaman geçer acaba ?

İki adet resim koydum

Eklentiler

• IMG_20210803_210724.webp
    IMG_20210803_210724.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 971
  • Screenshot_2021-08-03-21-07-01-09.webp
    Screenshot_2021-08-03-21-07-01-09.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 850
Merhaba bu konu çok geride kalmış, benim ameliyatımin üstünden 2.5 ay geçti fakat hala göz altı şiş ve mor.

Üç operasyon oldum bunun etkisi olabilir mi?
Göz kapağı düşüklüğü
Göz altı torbaları alındı ve karnimdan alınan yağ ile enjeksiyon yapıldı
Burun kemeri ve deviasyon düzeltildi

Doktorum iki ay içinde yüzde sekseni geçecek demişti. Dediği gibi de oldu fakat geri kalan yüzde yirmi ne zaman geçer acaba ?
Ameliyati nerede oldunuz.

Back
X