Göz altında kalan koyulaşma için önerilerniz

Terminoloji

Lal-ü AŞK
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
169
1
46
Aksaray
Ameliyat olalı 19 gün oldu fakat göz altımdaki koyulaşma geçmedi hala, sanki yorgunmuşum kaç gündür uykusuzmuşum gibi bir görüntüm var, bu geçicimi aynı sorun sizlerdede oldumu ?

ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum ......

aynen benim de ameliyet olalı neredeyse 1 ay oldu halen duruyor yorgunmuşum gibi :( sürmediğim krem kalmadı. bi de bazen azalıo bazen çoğalıyor. dr.uma sordum normal olduğunu kan akışının düzene girmesi için beklememiz gerektiğini söyledi. beyaz tenlilerde böyle oluyormuş. bir de bana kivi kabuğunu önerdi. gözaltlarına koy 5 dk bekle dedi. onu yapınca baya yanıo ama bi süre koyuluğunu alıyor. kan akışını hızlandırıyormuş. onun dışında kremler hiçbir işe yaramadı. sadece mutlaka bol miktarda güneş koruyucu kaliteli bir kremi sür dedi çünkü güneşe çıkarsam o şekilde koyu renkli halkalar kalıcı olabiliyormuş korktum bende :(

benimde ameliyat olalı 23 gün oldu hala morluklarım geçmedi gözaltım sarı renge dönüştü ama psikolojim bozuldu ya ne iyi geliyosa bende kullanmak istiyorum biran önce kurtulmak istiyorum bu morluklarımdan:((

benim mesela kemikle ilgili işlem yapmadılar sadece burun ucu estetiğiydi. ona rağmen sarardı morardı renkten renge döndü. senin eğer bir de kemikle işlem yaptılarsa normaldir caınm hiç endişelenme. bazı kişinin damarları ve teni daha hssas oluyor işte. benim hala profilden bakınca hafif çöküklük var gözaltımda ve bugün daha iyi ama ğünn gününü tutmuyo hepsi geçecek merak etmeyinn:) biz biraz daha şanssızız sadece

kivi kabuğunu kullanın çok iyi gelio onun dışında kimyasalı doğalı hiçbir krem işe yaramıo tamamen sürece bırakmak lazım

kivi kabuğunu kullanın çok iyi gelio onun dışında kimyasalı doğalı hiçbir krem işe yaramıo tamamen sürece bırakmak lazım

kivi kabuğunuda denerim saol :34: ya acaba krem falan kullansak iyi gelir mi ki ?

birde bunu buldum : Gözlerin altındaki morluklar bulunan bölgelere uykudan hemen önce gece, badem yağı masajı yapılmalıdır. 14 günlük badem yağı kürü ile göz altı morluklarının yok olduğuna şahit olacaksınız.

denemek lazım zararı olmazz
:61:

Benimde bugun 11. günüm arkadaşlar. Şuanda bir bant var sadece oda pazartesi günü çıkacak. Morluklar geçti şişliklerde yavaşca geçiyor . Güneşten kesinlikle korunun arkadaşlar ödemlerin tekrar artmasına sebep oluyor ben ameliyattan beri dışarıya çıkmadım kafayı yiyeceğim ama dayanmak zorundayım :14: Bol bol su için kızlar ben elimde suyla geziyorum .Ben hem kbb hemde estetik ameliyatı oldum yani ağırdı anlayacağınız.
Nar ya da nar suyu , maydonoz suyu , bol su , kivi ve ananas tüketmeye çalışın arkadaşlar .

aynen benim de ameliyet olalı neredeyse 1 ay oldu halen duruyor yorgunmuşum gibi :( sürmediğim krem kalmadı. bi de bazen azalıo bazen çoğalıyor. dr.uma sordum normal olduğunu kan akışının düzene girmesi için beklememiz gerektiğini söyledi. beyaz tenlilerde böyle oluyormuş. bir de bana kivi kabuğunu önerdi. gözaltlarına koy 5 dk bekle dedi. onu yapınca baya yanıo ama bi süre koyuluğunu alıyor. kan akışını hızlandırıyormuş. onun dışında kremler hiçbir işe yaramadı. sadece mutlaka bol miktarda güneş koruyucu kaliteli bir kremi sür dedi çünkü güneşe çıkarsam o şekilde koyu renkli halkalar kalıcı olabiliyormuş korktum bende :(

merhaba bende ameliyat oldum ve nugun 3 ay oldu goz altımda hala koyu renkte halkalar var sol gozum dha fazla morartısıda cok olmustum cok canımsıkılıyor bıldıgınız gıbı degıl gunese cıkmadım 1 ay evden cıkmadım hatta sonrasında gunes kremı kullandım ama yok hıcbı degısıklık doktorum gececegını soyluor ama leke gıbı kaldı snkı ne yapmam lazım lutfen yardımcı olurmusunuz sızın gectımı acaba.

merhaba bende ameliyat oldum ve nugun 3 ay oldu goz altımda hala koyu renkte halkalar var sol gozum dha fazla morartısıda cok olmustum cok canımsıkılıyor bıldıgınız gıbı degıl gunese cıkmadım 1 ay evden cıkmadım hatta sonrasında gunes kremı kullandım ama yok hıcbı degısıklık doktorum gececegını soyluor ama leke gıbı kaldı snkı ne yapmam lazım lutfen yardımcı olurmusunuz sızın gectımı acaba.

benim de çok zor geçti ama geçtiii sakın korkma geçiyor ama bazı bünyede farklı oluor. benm 4 ay boyunca insanlar dayak yemişim ya da böbrek hastasıymışım gibi bakıodu :( şimdi hiçbişi kalmadı

hatta ekstra hiçbişi yapmana gerek yok ben sadece ek olarak akşamları her akşam salatalık koydum 1 saat. bir de kivi koyuyodum haftada bir kivi kabuğu o da etkiliodu ama onun dışında kremlere aldanma sürece bırak çünkü kremler hiçbi işe yaramıo

kivi kabuğunuda denerim saol :34: ya acaba krem falan kullansak iyi gelir mi ki ?

birde bunu buldum : Gözlerin altındaki morluklar bulunan bölgelere uykudan hemen önce gece, badem yağı masajı yapılmalıdır. 14 günlük badem yağı kürü ile göz altı morluklarının yok olduğuna şahit olacaksınız.

denemek lazım zararı olmazz
:61:
bunu yapmayın sakın gözaltında yag bezeleri oluşmasına neden olur :( korkunç bi görüntü olabilir yağ bezelerinden kurtulmak çok zor bir olay çünkü

benim de çok zor geçti ama geçtiii sakın korkma geçiyor ama bazı bünyede farklı oluor. benm 4 ay boyunca insanlar dayak yemişim ya da böbrek hastasıymışım gibi bakıodu :( şimdi hiçbişi kalmadı

gercektenmı insallah benimde öyle olur sizin adınıza cok sevındım ınsan ıster ıstemez uzuluyor beenımkımse ıstemedı bıde yaptırmamı boyle gecmeyıncede pişman oldum keske olmasaydım dedım ameliyat guneste pek kalöadım 3 5 gunde pek bıse yapmaz heralde gunes kremı kullandım sureklıkı 1 ay evden cıkmadım cok morlugum oldugu ıcın bakalım insallah sizinki gibi benimkide gecer cok tesekkur edıyorum bıraz olsun rahatladım.

hatta ekstra hiçbişi yapmana gerek yok ben sadece ek olarak akşamları her akşam salatalık koydum 1 saat. bir de kivi koyuyodum haftada bir kivi kabuğu o da etkiliodu ama onun dışında kremlere aldanma sürece bırak çünkü kremler hiçbi işe yaramıo

bende deniycem simdi dediklerinizi cok tesekkur ederım tekrardan.

Back
X