Herkeze merhaba kızlar kafam çok karışık inanın ben lensler konusunda çok bilgili degilim sadece 1 kere freshlook lens aldım gri ama gözümde mavi oldu ben şu 2 resimdeki gibi tam giri olan lenslerden istiyorum 1.resimdeki desio'nun erkekler için tasarlanmış olan smoky grey 2. resimdekini bilmiyorum ama çok güzel böyle tam gri olan lens markaları lensler söylerseniz mutlu olurum şimdiden teşşekürler :))
Dini mesajlar yasak o yuzden bu muhabbet uzerinden devam etmek istemiyorum. Ama sizin açınızdan bakınca saçını boyatan, kesen, ağda yapan vs vs hepsi Allahın yarattıgını değiştirmek oluyor. Hiç birini yapmayalım mı?
Dini mesajlar yasak o yuzden bu muhabbet uzerinden devam etmek istemiyorum. Ama sizin açınızdan bakınca saçını boyatan, kesen, ağda yapan vs vs hepsi Allahın yarattıgını değiştirmek oluyor. Hiç birini yapmayalım mı?
canım bu konunun seni ilgilendirigini sanmıyorum neden böyle bi cvap verdiginide düşünmüyorum herşeyi dine baglıyan sizin gibi kadınlar yüzünden gelişemiyoruz lütfen biraz saygı..