• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goz capkini erkekler

Kendine özen göster. Sacini basini makyajini yap, kilik kiyafetine özen goster yani kisacasi Onun yaninda mükemmel dur. Bak hele erkekler sana nasil bakiyor. O ozaman kizlarami bakar yoksa etrafinda karima bakiyorlarmi diye av mı tutar

Kendine özen göster. Sacini basini makyajini yap, kilik kiyafetine özen goster yani kisacasi Onun yaninda mükemmel dur. Bak hele erkekler sana nasil bakiyor. O ozaman kizlarami bakar yoksa etrafinda karima bakiyorlarmi diye av mı tutar

Orası pek öyle olmuyor işte... Zamanında arkadaşım olan bir bayan, nasıl diyim, çok ilgi çekici biriydi. Güzellikse güzellik bakımsa bakım. Kocasının yanında bile dönüp dönüp bakarlar, laf atarlardı. Ama kocası ne yapardı? Önüne gelene bakardı.

Orası pek öyle olmuyor işte... Zamanında arkadaşım olan bir bayan, nasıl diyim, çok ilgi çekici biriydi. Güzellikse güzellik bakımsa bakım. Kocasının yanında bile dönüp dönüp bakarlar, laf atarlardı. Ama kocası ne yapardı? Önüne gelene bakardı.

YOK ARTIIIKK!!! Yuhh!! Guzeller guzeli karin var kardesim, kim bilir kac erkek yerinde olmak ister. Daha bunlarin derdi ne, anlamis degilim ya

bnde çok fena kıskanç bi kadınım eşimin bir başkasıyla göz göze qelmesine bile tahammülüm yoktur keşke böle olmasam ama böleyim engellenir bişey deqiL maLesef bu yüzden tartışmalarımız çok oLurr hatta sırf eşimin kmseyle göz teması olmasın die çok kalabalık ortamlara girmem bile :)

cook sınır oluyorum yaa:25:bı aralar esımle her cıktıgımızda kavga ederdık bu bakma meselesınden..ınanın artık ben bıle esımle cıkmaz ıstemıyordum cunku rahatsız oluyordm yanı esımne bakmaktan doya doya gezemıyordum bıle ya..sonralarda bıraz kendımı fırenledım esıme dıkkat etmmeye basladım ama ıste arada gıdıyo gozlerım esıme:5:dayanamıyorum ıllakı bakmam lazım ve yakaldıgımda artık dusunun cıktıgımıza bınpısman olurduk:5:aslında o kadar rahatsız edıcı bı bakısa rastlamadım ama ıste bı kız gecse karsıdan baktıgını gorurdum...
hep ıtıraz etmıstır bakmadım derdı halbuka gozlerımle gorurdum veya herkese bakıyorum karsımda erkek de gecse teyze amca da gecse onlara da bakıyorum dıye savunurdu..at gozlugu mu takım derdı cok sınır olurdum....aklıma geldıkce delı oluyorum:41:bakmayan erkek yok sanırım...:15:
pekı sızce bı erkek(her erkek degıl tabı) guzel hos bı bayan gordugunde sadece masum dusuncelerle bakması mumkun mu??ben oyle dusunemıyorum nedense sankı ıcınden neleeer gecırıyodur gıbıme gelıyor??kıskanc olmayan bayanlara o kadar cok ozenıyorum kı....keske bende becerebılseydım

inanamıyorum birebir dialogları ben de eşimle yaşıyorum.pat diye karşımda görünce şok oldum.şimdi ne durumdasınız?

Back
X