Göz Çevresi Bakımı Göz çevrem hangi krem

Afilli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
2.102
56
113
Merhaba arkadaşlar benim göz çevrem çok koyu az su içiyormuşum ondan diyorlar ama su içtiğim dönemlerde de pek renginde değişim olmuyor göz kremi kullanıyordum mimik çizgilerim çok ortada diye clinique kırışıklık için olanı ama şimdi o bitti, yaşım da genç(21) aslında kırışıklık kremi için erken biliyorum ama ne kullanmamı önerirsiniz? Ben bu yağlar vs işe yarar mı emin olamıyorum lütfen kullanıp memnun olan birisi bana öneride bulunur ise çok sevineceğim:) cildim kuru:44:

Merhaba canım, göz çevresi için la prairie cellular eye contour cream gerçekten harika bir krem, 2 senedir kullanıyorum ve çevremdeki arkadaşlarım concealer mı sürdün diyorlar makyajsızken de.
Şu ana kadar Estee Lauder ANR eye gel, Chanel Beaute Initiale eye gel, Dior Hydraction/Hyrdra Life eye cream ve Clinique all about eyes kullanmış biri olarak La Prairie'nin diğerlerinden kat kat iyi oldugunu söyleyebilirim. Chanel de pek nemlendirmiyor ama morlukları ve şişlikleri yok ediyor

ben bioderma kullandım gayet güzeldi hatta 2 kere aldım şimdi vishy kullanıyorum değişiklik olsun diye bioderma uzun süre gidiyodu bana fiyatı 60 tl gibi bişeydi

Deneyeceğim canım bu bahsettiğini
Clinique ürünlerini seviyorum ben de ama all about eyes i seven de var hiç sevmeyen de
ben bioderma kullandım gayet güzeldi hatta 2 kere aldım şimdi vishy kullanıyorum değişiklik olsun diye bioderma uzun süre gidiyodu bana fiyatı 60 tl gibi bişeydi

Bioderma sensibio h2o yü kullanıyorum zaten göz kremini denemedim ama hiç

YWES ROCHER GOZALTI KREMI GUNDUZ VE GECE KREMINI KULLANMAYA BASLADIM DAHA 1hafta oldu deneyen varmı olumlu olumsuz tecrubelerı olan paylasabılırmı

YWES ROCHER GOZALTI KREMI GUNDUZ VE GECE KREMINI KULLANMAYA BASLADIM DAHA 1hafta oldu deneyen varmı olumlu olumsuz tecrubelerı olan paylasabılırmı

merhaba denemedim fakat bitkisel içerikli olduğunu söylemişlerdi. ben kendim araştırma yapmadan almak istemedim. eve gelip araştırma yaptığımda ise şu sonuca vardım tamamen bitkisel değil ama "ana bileşeni" bitkiselmiş tabii bunun dışında hayvansal hiçbir madde bulunmuyor. 1 haftada az çok değişim görmüş olmalısınız? (üzülerek belirteyim bu marka da hayvan deneyi yapıyor.. )

canım biodermayı inceleyeceğim ama vichy de hayvan deneyleri yapıyor, kullanmak senin tercihin ama benim tercih etmeyeceğim bir marka.

canım söylediklerini araştırdım chanel ve dior fazlasıyla pahalı :)
estee lauder, clinique hayvan deneyleri yaptıkları için artık kesinlikle tercih etmeyeceğim markalar
La Prairie de çok ucuz değil ama söylediğin kadarıyla iyiymiş sanırım sevil'de varmış sen nereden satın almıştın?

hayvan deneyleri çok kafama takılıyo şu sıralar elime aldığım her ürünü kullanırken düşünüyorum mesela the balm yapmıyormuş içim rahat kullanırken,çok vicdanım sızlıyo

kızlar ozaman hayvanlarda deney yapılmayan bı marka soyleyın fıyatıda uçuk olmasın orta dırege hıtap etsın bıtkısel olsun bıde :)

Ben artık cildime de göz çevreme de doa kozmetik ürünleri kullanıyorum
Kozmetik olarak da the balm sağolsun, essence vs...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba canım.söylediğin ürünü hala kullanıyor musun? Tavsiye edebileceğin başka bir ürün var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…