Göz çevresi çöküklüğü için dolgu

gözdeki çöküklüğü giderir mi dolgu ya da doğal durur mu? Daha korkunç bi ifade olma ihtimali de var..

Merhaba arkadaslar ben yaptırdım fokda memnunum Fusun Tore güzellik merkezinde yaptırdım gercekten ısını cok iyi yapan
Bir doktor ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum bu arada ben izmitte oturuyorum
Benim gibi izmitte oturan varsa Fusun Hanim en iyisi derim bilginize

kızlar göz ile kaş arasındaki bölgedeki o boşluğu doldurup tipik bebek göz şeklini verebilecek dolgu uygulamaları yapılıyor mu? bana biriniz lütfen yardım edin?

Yüzümdeki en çirkin yer göz altlarıdır :( ve oraya da dolgu yaptırmayı doktorlar önermiyor .
Eeeeee napacağız biz böyle :50:

Aynen böyle göz altlarım ya :(

goz-alti-torbalarina-cozum.jpg

Son düzenleme:
bende kaş altı yani göz üstü bölgesine cöküklükten dolayı dolgu yaptırıcam bir hafta sonraya randevumu aldım ..doktorum vucuttan alınan yagla dolgu enjekte edicegini söyledi ,bazı arkadaşların yorumlarını okudum bazı doktorlarda yağ enjeksiyonunun saglıklı olmayacagını pütürlenmeye sebep ola bilecegini oyüzden hazır dolgu maddesi kullanılırsa daha iyi olur diye yazmışlar,bü yüzden cok tedirgin oldum acıkcası lütfen yaptıran arkadaşlar varsa bana yazarmısınız acil cevap beklıyorum :)) şimdiden teşekkür ederim

bende kaş altı yani göz üstü bölgesine cöküklükten dolayı dolgu yaptırıcam bir hafta sonraya randevumu aldım ..doktorum vucuttan alınan yagla dolgu enjekte edicegini söyledi ,bazı arkadaşların yorumlarını okudum bazı doktorlarda yağ enjeksiyonunun saglıklı olmayacagını pütürlenmeye sebep ola bilecegini oyüzden hazır dolgu maddesi kullanılırsa daha iyi olur diye yazmışlar,bü yüzden cok tedirgin oldum acıkcası lütfen yaptıran arkadaşlar varsa bana yazarmısınız acil cevap beklıyorum :)) şimdiden teşekkür ederim

arkadasım gecmis olsun yaptirdinmi ? banada yardımcı olursan sevinirim.memnunmusun nerde yaptirdin vs vs özel msj atamıyorum yardıme dersen cok sevinirim

Arkadaslar göz kapağı üstüne Kaş'ın altına dolgu yapılıyormu yada yapan varmı hiç kımse yardımcı olmuyor:KK72:

2 yil önce alt göz kapagimda bir kitle olustu onu aldirdim 2yil aradan sonra simdi gözun bitti yerde kemik üsünde bir defo olustu iz var vede bosalma oldu oranin dolmasi lazim ama neyle yada nasil bir islem orda etkili olur bilgisi olan yazsin lütfen

Aynı sorunu bende yaşıyorum.. Genelde önermiyorlar doktorlar.. Halbuki lotris9991 dediğin gibi Dr aharonov gerçekten muhteşem sonuçlar yaratmış.. Türkiye'de de vardır mutlaka ama çok tecrübeli olmalı.

kizlar bende de ayni sorun var ve sinirlerim bozuluyo bu duruma.biraz uykusuz kalsam tam olarak dinlenemesem veya mutsuz hissettigim donemlerde baya bir sure goz ustum ve kas alti cokuk dolasiyorum ve acayip yorgun mutsuz ve yaşli gorunuyorum.o halimi gordukce daha da mutsuz oluyorum mutsuz olunca da kisir dongu seklinde gozlerim cokuyor. sabah bazen yumuk yumukken çipil çipil bakarken ogleden sonraya kadar gozlerim cokmus oluyor bezgin bekire dönuyorum. cidden cok sinir bozucu.. izmirde bunu yapan doktor var midir fiyatlar nasildir bilen varsa yazabilir mi

kötü olmuş... :((( umarım geçer...

ben bu işlemi düzenli gidip yaptırıcam her sene sanırım.. bi aksilik olmassa. hala çok iyi inmedi sönmedi yok olmadı dolgu. bin kez şükür...

Merhabalar, Dr Ahmet Karacalar nanofat mikrofat yontemi ile kendi yagimız ile bu islem icin uygun olunduğunu belirtti. Maliyeti muayenede netlesmekle beraber 10 bin tl civarindaymış minimum. Yani üst gözkağına da bu yöntemi uyguluyormuş. Aranızda Ona giden var mı bu nedenle?

Back
X