bence önemli olan gözçevresini iyi nemlendirmek gerekli su ihtiyacını saglamak ben yüzüm içi kullandıgım fondotenin 2ton açık numarasını gözçevreme sürüyorum elite mat serisi karma yaglı ciltlere şiddetle tavsiye ederim
ben mac studio finish concealer kullanıyorum
memnunum...
yalnız göz cevresi için concealer kullananlar özellikle nemlendirmöeye cok daha fazla dikkat etmeli
kurutuyor zira concealer goz cevresini...
fikrin genel nlamda çok dogru ;ama hiç kusmadı yani yag topcugu,beze oluşmadı hani genelde gözçevresinde çok sorun yaşar hanımlar ben bakımını iyi yapıyorum diye düşünüyorum
tatlım fondoten kullanmasan o yapısı itibri ile daha kalındır yani göz çevren için uygun olmaz
dior alabilirsin mesela nemlendirme özelliğide var hem
fikrin genel nlamda çok dogru ;ama hiç kusmadı yani yag topcugu,beze oluşmadı hani genelde gözçevresinde çok sorun yaşar hanımlar ben bakımını iyi yapıyorum diye düşünüyorum
canım ben senin tavsiyen üzere cildin için bebak kullanıyorum göz çevresinede sürülebilrmi bebak nemlendirici yada ne önerirsin
nasıl bakım yapıyorsunuz öğrenebilirmiyim
canım kullanılmamalı aslında
ama ben kullanıyorum
göz makyajımı falan bebakla cıkarıyorum arada sırada
yüzüme sürdügüm nemlendiriciden de parmak uclarımda kalanı hafifce masaj yaparak uyguluyorum göz cevreme
bi zararını görmedim
Ben kullanıyorum, mesela dün gece hiç uyumadım ve çok ağladım senağlama
Normalde göz altlarım mosmordu ve annemler hemen anlayacaktı, ama stick kapatıcı kullandım ve kimsenin ruhu duymadı :lepi:
Canım senin için hemen resim çektim, kestim ve yolluyorum. Ben bu kapatıcıyı Belçika'dayken 2 €uro'ya almıştım ve çok memnunum :lepi:
[/QU
türkiyedede varmı acaba 2 euro ok ucuzmuş yanii
bugün tekin acar'a gittim ve estenin gözaltı kapatıcısını sordum ufacık birşey 64tl dedi gözlerim yerimden çıktı ben hergün kullanan birim bana ancak 2 hafta dayanır alamadım açıkcası... bildiğiniz şöyle 30tl 40tl arası güzel gözaltı kapatıcısı varmı acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?