Göz Çevresi Bakımı Göz çevresi kırışıklıkları ve gözaltı torbaları

Surekli_Karisik

Kimselerin vakti yok,durup ince şeyleri anlamaya.
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.657
2.413
133
Hanımlar merhaba, 27 yaşındayım ve gözlerimin etrafında çizgiler, gözaltı torbaları son bir yıl içinde inanılmaz belirginleşti.

Gözlerimin etrafındaki çizgiler yaşlandığımı haykırıyorlar resmen.

Bugün gidip eczaneden caudalie Paris diye bir kırışıklık kremi aldım. 199,00 TL'yi 15 mlimlik küçücük şeye verdim. İşe yararsa feda olsun tabi ama merak ediyorum içinizde kullanan var mı? İşe yarıyor mu gerçekten ?

Hanımlar merhaba, 27 yaşındayım ve gözlerimin etrafında çizgiler, gözaltı torbaları son bir yıl içinde inanılmaz belirginleşti.

Gözlerimin etrafındaki çizgiler yaşlandığımı haykırıyorlar resmen.

Bugün gidip eczaneden caudalie Paris diye bir kırışıklık kremi aldım. 199,00 TL'yi 15 mlimlik küçücük şeye verdim. İşe yararsa feda olsun tabi ama merak ediyorum içinizde kullanan var mı? İşe yarıyor mu gerçekten ?
netteki yorumlar genel olarak işe yaradığı yönünde

Maalesef tam olarak hiç bir krem oluşan kırışıklığı geçirmeye yaramıyor.. ancak düzenli nemlendirirseniz göz çevrenizi Yen'i oluşacakları engellemiş olursunuz belki bi nebze fayda görürsünüz oluşan kırışıklıklar için..
ben düzenli krem kullanıp maskeler yaptığımdan beri biraz renginde düzelme oldu göz altlarımın ve sürdüğüm kapatıcı fazla dolmamaya başladı göz altlarıma onun dışında pek bir fark Yok

Maalesef tam olarak hiç bir krem oluşan kırışıklığı geçirmeye yaramıyor.. ancak düzenli nemlendirirseniz göz çevrenizi Yen'i oluşacakları engellemiş olursunuz belki bi nebze fayda görürsünüz oluşan kırışıklıklar için..
ben düzenli krem kullanıp maskeler yaptığımdan beri biraz renginde düzelme oldu göz altlarımın ve sürdüğüm kapatıcı fazla dolmamaya başladı göz altlarıma onun dışında pek bir fark Yok

Aslında benim birden bire oldu, ben uykusuzluğa yorgunluğa bağlıyorum. Göz altlarım torbalanıyor. Kendimi iyi hissettiğim günlerde sanki azalıyorlar.

Amaaan ne bileyim, eninde sonunda yaşlanacağız ama ne kadar geciktirsem, engellesem kârdır.

Umarım işe yarar. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Aynen Zaten amacımız kremlerle olabildikçe geciktirebilmek yaşlanmayı :)
Siz düzenli kullanmaya devam edin kremleri bir de genelde probleminiz neyse ona yönelik seçmeye çalışın şişlik vs geçici durumlar tabi
Rica ederim :)

Back
X