- Konu Sahibi fataldanger
-
Genelde az su icerseniz etkisi cok oluyor. Günde en az 2 litre su icmemiz gerekiyor hepimizin. Birde günes kremi (yaz kis fark etmez) ve retinol iceren kremler kirisikleri önler ve olusmus olanlarida birazcik olsun daha iyi yapar. Birde uyku düzeni cok önemli. Az uyuyorsaniz bu da kirisik nedeni. Sigara zaten yasak bu tür konularda :).Merhaba arkadaşlar, son iki yıldır gözümün altında belirgin çizgiler ve göz altı torbaları çıktı. Bunlar beni olduğumdan çok yaşlı gösteriyor ve bu durum beni çok üzüyor. Estetik cerrahide bu durumun bir çözümü var mı, hepsinden tamamen kurtulmak mümkün mü?
Nasıl bir operasyonla mümkün biliyor musunuz? Dolgu yöntemi mi veya başka bir teknik mi?Mümkün.
Direkt kesip alıyorlar valla. Dolgu falan geçici, göz kapağında zaten olmuyor.Nasıl bir operasyonla mümkün biliyor musunuz? Dolgu yöntemi mi veya başka bir teknik mi?
Yiyip içtiğimi hesaplamaya üşendim hep. Ama hata yapmışım baksanıza. Artık hesaplı yiyip içeceğim. 2 litre su sanırım 10 su bardağına denk geliyor. O kadarını içebilir miyim bilmiyorum. Susamasam da mı içmek gerekiyor?Genelde az su icerseniz etkisi cok oluyor. Günde en az 2 litre su icmemiz gerekiyor hepimizin. Birde günes kremi (yaz kis fark etmez) ve retinol iceren kremler kirisikleri önler ve olusmus olanlarida birazcik olsun daha iyi yapar. Birde uyku düzeni cok önemli. Az uyuyorsaniz bu da kirisik nedeni. Sigara zaten yasak bu tür konularda :).
göz altı torbalarından mı bahsediyorsunuz?Direkt kesip alıyorlar valla. Dolgu falan geçici, göz kapağında zaten olmuyor.
Evet çizgiler de düzeliyor torbalar alınınca, zaten geriliyor oradaki deri.göz altı torbalarından mı bahsediyorsunuz?
Hesap demiyelimde su konusunda sadece biraz daha dikkatli olun. 8 bardak falan ediyor (tabi cok spor falan yapiyorsaniz veya aktifseniz bir sekilde daha fazla gerekiyor). Bende susamiyordum. Ama su ictikce o susama hissi geri geliyor. Vücüt az su icmeye alisinca susama hissi gidiyor. Halbuki cok ihtiyaci oluyor siviya. Vücüdumuzun 80% su zaten.Yiyip içtiğimi hesaplamaya üşendim hep. Ama hata yapmışım baksanıza. Artık hesaplı yiyip içeceğim. 2 litre su sanırım 10 su bardağına denk geliyor. O kadarını içebilir miyim bilmiyorum. Susamasam da mı içmek gerekiyor?
ışık dolgusundan neden memnun kalmıyorlar? bir şey değiştirmediği için mi kötü bir görüntü oluştuğu için mi? Bu arada gözaltı torbalarını almada hasta memnuniyeti yüksek olan bir doktor biliyor musunuz?Evet çizgiler de düzeliyor torbalar alınınca, zaten geriliyor oradaki deri.
Ameliyat düşünmüyorsanız ışık dolgusu falan da yapıyorlar da memnun kalan görmedim.
Teşekkür ediyorum. Artık daha çok su içmeye gayret edeceğim.Hesap demiyelimde su konusunda sadece biraz daha dikkatli olun. 8 bardak falan ediyor (tabi cok spor falan yapiyorsaniz veya aktifseniz bir sekilde daha fazla gerekiyor). Bende susamiyordum. Ama su ictikce o susama hissi geri geliyor. Vücüt az su icmeye alisinca susama hissi gidiyor. Halbuki cok ihtiyaci oluyor siviya. Vücüdumuzun 80% su zaten.
Sürekli tekrarlaması gereken bir işlem bir de yaş ilerledikçe dolgulardan kalan artıklar yanaklara doğru kayıp orda birikiyor ve yüzde sarkma yapıyormuş.ışık dolgusundan neden memnun kalmıyorlar? bir şey değiştirmediği için mi kötü bir görüntü oluştuğu için mi? Bu arada gözaltı torbalarını almada hasta memnuniyeti yüksek olan bir doktor biliyor musunuz?
33 yaşındayım. Bu işlem için çok mu geç kaldım diye düşünüyorum. Çünkü bakıyorum kadınlar artık bu tür operasyonlara 25ine geldiklerinde başlıyorlar.Sürekli tekrarlaması gereken bir işlem bir de yaş ilerledikçe dolgulardan kalan artıklar yanaklara doğru kayıp orda birikiyor ve yüzde sarkma yapıyormuş.
Yok dr öneremem. Kendi yaptırdığım bir operasyon değil o yüzden tavsiye verecek kadar emin değilim doktorlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?