- Konu Sahibi asigimkralime
-
Bir çok krem sadece kırışıklığı gideriyor gibi görünüyor aslında sadece gerginlik veriyor 2 hafta sonra püffgöz altında ki morluklar ve kırışıklıklar göz torbaları kaz ayağı bölgesi hepsine hükmeden bir ürün kullanıyorum şuanda Prs61 Complex diye bir şey farklı bir konuda belirttim size de öneririm google a yazınca sitesi çıkıyor ben ve 4 komşum şuanda kullanıyoruz ben 3. siparişimi verdim kokusu da mükemmel ve incecik krem sürerken işkence çekmiyorsunuz vücut hemen emiyor kremi ama denemeden önce mutlaka sitesindeki bilgileri okuyun derim :) sonra tavsiye ettiniz böyle oldu falan demeyin bizde işe yaradı umarım size de güzellik getirir.
mer arkadaşlar ben 23 yaşındayım göz altımda biraz kırşıklık var bende daha çok ilerlemesin diye göz kremi kullanmak istiyorum ama hangi kremi almalıyım karar veremedim.niveanin cilt temizleme ürünleri kullanıyorum memnun kaldımm acama yine nivea göz kremi kullansam iyi olur mu.Nivea göz kremi kullanan varmı varsa gözlemleriniz neler yada hangi göz kremini tavsiye edersiniz arkadaşlar.yardımınıza ihtiyacım var
dermalogica intensive eye repair. aşırı kuru bir cildim var. 5 yıldır kullanıyorum. lakin hiç düzenli kullanmadım. haftada 3, 5 anca. 15ml ve bana yaklaşık 1 yıl kadar gidiyor. mümkünse yurt dışından alın çünkü tr de aşırı pahalı. neredeyse 2 katı fark var. ben de en son aldığımda tr den almak zorunda kaldım. içim cız ede ede aldım
cildiniz hassassa kuruysa bu ürünü tavsiye ederim. kırışıklıklardan önce başlarsanız bu süreci uzun süre erteleyebilirsiniz.
Peki faydasi varmi gözle görülür degisik oluyormu kirisiklari geciriyormu..morluklara nasil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim hiç kırışığım yok. Ama bu ürünü ürünü kullanmasaydım şuada kesin olurdu. Olmaması için 5 de yıldır kullanıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acaba olan kirisiklari gideriyormu sormak lazim neye faydasi oluyorki bunu sadece nemlendiricimi acaba sormam lazim bir.bu prs61 sadece internette var herhalde biride ansee ürünleri demis ne bileyim bazilari reklammi yapiyor gercekmis anlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim hiç kırışığım yok. Ama bu ürünü ürünü kullanmasaydım şuada kesin olurdu. Olmaması için 5 de yıldır kullanıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?