Göz Çevresi Bakımı göz çevresine hangi kremi tavsiye edersiniz

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
mer arkadaşlar ben 23 yaşındayım göz altımda biraz kırşıklık var bende daha çok ilerlemesin diye göz kremi kullanmak istiyorum ama hangi kremi almalıyım karar veremedim.niveanin cilt temizleme ürünleri kullanıyorum memnun kaldımm acama yine nivea göz kremi kullansam iyi olur mu.Nivea göz kremi kullanan varmı varsa gözlemleriniz neler yada hangi göz kremini tavsiye edersiniz arkadaşlar.yardımınıza ihtiyacım var

Canım ben göz kremi olarak biotherm'in aquasource göz çevresi kremiyle roc'un hydra destressant kremlerini denedim. Roc'un kremi nispeten daha başarılıydı sonuç olarak. Alacaksan Roc alabilirsin ama mucize yaratmıyor tabi. Ben artık forumdaki doğal yöntemleri denemeye karar verdim. kaydirigubbakcemile3

canım ben nivea kullandım hiçbir işe yaramadı neutrigina kullandım beklediğim etkiyi görmedim garnierin rollonunu kullanıyorum şimdi kapatıcı olarak onun dışında yurtdışından neostrata aldım o da alerji yaptı krem olarak avonda anew var ya göz altı göz üstü iki jel birarada onu kullanıyrum morluklarımı pek gidermedi ama memnunum yani

Bir çok krem sadece kırışıklığı gideriyor gibi görünüyor aslında sadece gerginlik veriyor 2 hafta sonra püff :( göz altında ki morluklar ve kırışıklıklar göz torbaları kaz ayağı bölgesi hepsine hükmeden bir ürün kullanıyorum şuanda Prs61 Complex diye bir şey farklı bir konuda belirttim size de öneririm google a yazınca sitesi çıkıyor ben ve 4 komşum şuanda kullanıyoruz ben 3. siparişimi verdim kokusu da mükemmel ve incecik krem sürerken işkence çekmiyorsunuz vücut hemen emiyor kremi ama denemeden önce mutlaka sitesindeki bilgileri okuyun derim :) sonra tavsiye ettiniz böyle oldu falan demeyin bizde işe yaradı umarım size de güzellik getirir.

Bir çok krem sadece kırışıklığı gideriyor gibi görünüyor aslında sadece gerginlik veriyor 2 hafta sonra püff :( göz altında ki morluklar ve kırışıklıklar göz torbaları kaz ayağı bölgesi hepsine hükmeden bir ürün kullanıyorum şuanda Prs61 Complex diye bir şey farklı bir konuda belirttim size de öneririm google a yazınca sitesi çıkıyor ben ve 4 komşum şuanda kullanıyoruz ben 3. siparişimi verdim kokusu da mükemmel ve incecik krem sürerken işkence çekmiyorsunuz vücut hemen emiyor kremi ama denemeden önce mutlaka sitesindeki bilgileri okuyun derim :) sonra tavsiye ettiniz böyle oldu falan demeyin bizde işe yaradı umarım size de güzellik getirir.

bahsettiğiniz ürünü nereden temin edebiliriz? dermokozmetik bir ürün mü?

mer arkadaşlar ben 23 yaşındayım göz altımda biraz kırşıklık var bende daha çok ilerlemesin diye göz kremi kullanmak istiyorum ama hangi kremi almalıyım karar veremedim.niveanin cilt temizleme ürünleri kullanıyorum memnun kaldımm acama yine nivea göz kremi kullansam iyi olur mu.Nivea göz kremi kullanan varmı varsa gözlemleriniz neler yada hangi göz kremini tavsiye edersiniz arkadaşlar.yardımınıza ihtiyacım var

canım nıvea hiç tavsiye etmem cilt temizleme ürünleri ihtiyacına cevap veriyor olabilir ama gözaltı bakımına yönelik ürünleri başarılı değil bence ben de kullandım hiç faydası olmadı.

dermalogica intensive eye repair. aşırı kuru bir cildim var. 5 yıldır kullanıyorum. lakin hiç düzenli kullanmadım. haftada 3, 5 anca. 15ml ve bana yaklaşık 1 yıl kadar gidiyor. mümkünse yurt dışından alın çünkü tr de aşırı pahalı. neredeyse 2 katı fark var. ben de en son aldığımda tr den almak zorunda kaldım. içim cız ede ede aldım :(
cildiniz hassassa kuruysa bu ürünü tavsiye ederim. kırışıklıklardan önce başlarsanız bu süreci uzun süre erteleyebilirsiniz.

:10::10::10:

dermalogica intensive eye repair. aşırı kuru bir cildim var. 5 yıldır kullanıyorum. lakin hiç düzenli kullanmadım. haftada 3, 5 anca. 15ml ve bana yaklaşık 1 yıl kadar gidiyor. mümkünse yurt dışından alın çünkü tr de aşırı pahalı. neredeyse 2 katı fark var. ben de en son aldığımda tr den almak zorunda kaldım. içim cız ede ede aldım :(
cildiniz hassassa kuruysa bu ürünü tavsiye ederim. kırışıklıklardan önce başlarsanız bu süreci uzun süre erteleyebilirsiniz.

:10::10::10:

Peki faydasi varmi gözle görülür degisik oluyormu kirisiklari geciriyormu..morluklara nasil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki faydasi varmi gözle görülür degisik oluyormu kirisiklari geciriyormu..morluklara nasil

Benim hiç kırışığım yok. Ama bu ürünü ürünü kullanmasaydım şuada kesin olurdu. Olmaması için 5 de yıldır kullanıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim hiç kırışığım yok. Ama bu ürünü ürünü kullanmasaydım şuada kesin olurdu. Olmaması için 5 de yıldır kullanıyorum.

Acaba olan kirisiklari gideriyormu sormak lazim neye faydasi oluyorki bunu sadece nemlendiricimi acaba sormam lazim bir.bu prs61 sadece internette var herhalde biride ansee ürünleri demis ne bileyim bazilari reklammi yapiyor gercekmis anlamadim

Acaba olan kirisiklari gideriyormu sormak lazim neye faydasi oluyorki bunu sadece nemlendiricimi acaba sormam lazim bir.bu prs61 sadece internette var herhalde biride ansee ürünleri demis ne bileyim bazilari reklammi yapiyor gercekmis anlamadim

Haklısınız, insan bazen şüpheye düşüyor. Benim kullandığım krem kışıklıklara da iyi geliyormuş evet ama ben bununla ilgili bi yorum yapamacağım. Ama şunu çok iyi biliyorum ki kırşıklık kremleri olan görüntüyü yüzde yirmi geriye götürebilir ve ilerlemeyi yavaşlatabilir. Eğer bu kremler mücizeler yaratsaydı kimse neşter altına yatıp dünyanın parasını bayılmazdı. Gerçekçi olalım. Mucize krem başlıklarından uzak duralım.

Eczanelerde dermoskin marka bir ürün var eye treatman . Bu ürünüm içeriğine muhakkak bakın , bugüne kadar kullanmadığım göz ürünü kalmadı bütün pahalı markaları denedim bu krem kadar etkilisini görmedim.39.50 tl fiyatı var ve eczane ürünü dermatolojik , müthiş bişi , denemenizi tavsiye ederim .

Ben Neostrata Bionic Eye Cream kullanıyorum. Morluklarımı hafiflettiğimi söyleyebilirim ancak yeni oluşmaya başlayan torba üzerinde bir etkisini göremedim şimdilik.

hiç bir kremden böyle mucizevi etkiler beklemeyin. ilerlemesini yavaslattı diyebilirim. ama daha öncede dediğim gibi yaşım 30 un altında ve bu kremi uzun suredir kullanıyorum çünkü cildimi biliyorum aşırı kuru ve kırışmaya meyilli.

ben her zaman şunu söylerim dünyaca ünlü starların bile yüzlerinde bir ton kırışıklık var yaş ilerledikçe bunlar olacak kaçış yok onlar bile botox yada estetik yaptırıyorlar demek ki kremlerin hiçbir etkisi yok ben şu forumda kaç yıldır takılıyorum herkes envai çeşit krem kullanıyor ve foruma yazıyor çoğuda pahalı kremler bir kişiyi görmedim ki benim kırışıklıklar şu kremi kullandım geçti ilk kullanıldıgından belki psikolojik bir etkiden dolayı bilmiyorum ama geçiyormuş gibi sanıyorsunuz ama alakası yok yada başka bir sorunuyla ilgili bu sivilce olur ne bileyim morluk vs.. ilk önce şunu yapacaksınız eninde sonunda yaşlanacaz bundan kaçış yok ama yaşlanmak var güzel yaşlanmak var herşeyin doğalını kullanın ,düzgün beslenin,zararlı alışkanlıkları bırakın alkol ,sigara ,abur cubur,yağlı şeyler ,uyku saatiniz düzenli olsun ,bol su için stresten uzak durun ben çevremde görüyorum eskiden 30 yaşından sonra insanlarda kırışıklık felan başlardı şimdi gençler okadar makyaj yapıyor kozmetik kullanıyor ki kuzenim 20 yaşında gözaltları kırışmış gençler kendi kendini mahfediyor şu krenlerede dünya kadar para vermeyin alın güzel bir nemlendirici sürün yok gzöaltı kremi boyun kremi vs.. bence bunlar bile tuzak aslında hepsi aynı üstüne bir yazı yazıyor bizde bu pazarlama tuzagına düşüyoruz son olarak şunu söyleyeyim ki bunlara düşmeyin diye
bir şampuan fabrikasında çalışan tanıdıgım vardı bana aynen şunu söyledi şampuan aynı sadece esansını degiştirip farklı kablara doldurup insana yok şu kepege karşı yok şu ince saçlar için vs.. diyorlar halbuki biz biliyorum hepsini aynı kazandan dolum yapıyorlar

Buradaki olumlu yorumlara bakıp body shoptan e vitaminli krem aldım bugün,deneyip bilgi veririm:KK52:

Back
X