Göz Çevresi Bakımı göz çevresine sebamed göz çevresi kremi kullanan var mı

feRhuNde_

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
484
2
296
41
Çankırı
sebamed q10 göz altı kremi diye geçiyor ama bunu göz çevresine de kullanabiliyor muyuz acaba. sebamedin göz çevresi için başka kremi var mı? ve kullanıp memnun kalan var mı aranzda.

yaş kaç neden kullanıyorsunuz bilmiyorum ama göz çevresi için kahve ile yumurta akı maskesi çok güzel ben yapıyorum yani

ileride göz altının nemsiz kalmasından oluşabilecek kırışıklıkların ve çizgilerin önüne geçebilmek için makyajımı temizledikten sonra göz altına ve kaş arasına kullanıyorum.20 gün oldu kullanmaya başlayalı,memnunum demek için çok erken ama hafif dokusuyla kullanılabilir nitelikte görüyorum.

tşk ederim yorumun için çakmaktaş... bu arada yaş 27 uygun mudur acaba bu krem

keşke cevabı bilebilseydim ama bende bilmeyerek kullanıyorum.şöyle düşünüyorum,sadece makyaj temizledikten veya banyodan sonra kullanırsan(çünkü temizlik malzemeleri hassas olan göz altını kurutur) kuruluktan oluşacak göz altı çizgilerini önlersin.düzenli kullanmıyorum ben ve yaş sorununu böyle çözdüğümüğü sanıyorum.bilgim arttıkça yazarım.

1 senedir kullanıyorum, nemlendirici olarak profesör dermatolog tavsiye etmişti, onun dışında başka hiçbirşey kullanmadım göz altlarıma...

Back
X