• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz çizdirenler yardımcı olabilir misiniz?

Saranqhanda

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2022
16
1
16
31
Merhabalar herkese. Sanırım 28 yaşında gözümün bozulduğunu farkettim öncesinde herhangi bir problemim yoktu. Farketme sebebim de araba kullanırken bulanıklık tan zor görmüştüm her neyse göz bölümüne gittim ve miyop olduğunu söyledi -1.50 derece sonrasında zamanla astigmat başlangıcı -.0.25 derece ve 1.75 le net görebiliyorum lensle . Gözlükle de -1.50 ve -2 mevcut her ikisiyle de netim. Şuan 31 yaşındayım ve lens kullanan biriyim gözlükler kenarda durur pek sevmiyorum gözlüklü kendimi o yüzden lens kullanıyorum. Son zamanlarda ekonominin bu kadar artmasından dolayı lens fiyatları da uçtu haliyle beni düşündürmeye başladı acaba gözümü çizdirsem mi ? Bende sizlere danışmak istedim. Ankara/Sincan/Era Göz Hastanesi/ Orçun Cemiloğlu/No Touch Lazer isimli doktoru gördüm Google yorumlarda gayet iyi yorumlar ona yönelmeye karar verdim. Detay verme sebebim belki doktor hakkında da bilgi edinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Hoşçakalın

Merhabalar herkese. Sanırım 28 yaşında gözümün bozulduğunu farkettim öncesinde herhangi bir problemim yoktu. Farketme sebebim de araba kullanırken bulanıklık tan zor görmüştüm her neyse göz bölümüne gittim ve miyop olduğunu söyledi -1.50 derece sonrasında zamanla astigmat başlangıcı -.0.25 derece ve 1.75 le net görebiliyorum lensle . Gözlükle de -1.50 ve -2 mevcut her ikisiyle de netim. Şuan 31 yaşındayım ve lens kullanan biriyim gözlükler kenarda durur pek sevmiyorum gözlüklü kendimi o yüzden lens kullanıyorum. Son zamanlarda ekonominin bu kadar artmasından dolayı lens fiyatları da uçtu haliyle beni düşündürmeye başladı acaba gözümü çizdirsem mi ? Bende sizlere danışmak istedim. Ankara/Sincan/Era Göz Hastanesi/ Orçun Cemiloğlu/No Touch Lazer isimli doktoru gördüm Google yorumlarda gayet iyi yorumlar ona yönelmeye karar verdim. Detay verme sebebim belki doktor hakkında da bilgi edinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Hoşçakalın
Ben 2023 yılında era göze gitmiştim ve gözümün no touch için uygun olmadığını söylemişlerdi ağlayarak çıktım gözümü çizdiremiyorum diye sonra lokman hekimde sadık kavaklı hocaya gidip lasik ameliyat oldum aşırı memnunum eğer gözünü uygun bulmazlarsa oraya da gitmeni tavsiye ederim daha geçen hafta eltim era gözde ameliyat oldu o şuan çok memnun

Baska Dr a yaklaşık 10 yil önce çizdirdim,yüksek miyoptum. arkadaşım gitti aynı Dr a, kornea kalınlığı uygun olmadığı için onu çizmedi. Lazer büyük kolaylık, lens kullanmak çok uzun yıllar kullanırsanız korneanizi inceltebiliyor, çizdirmeden önce yaklaşık 8 yıl kullandim. Sizin numaranız çok düşük, istiyorsanız tabiki çizdirin ama gideceğiniz Dr u özgeçmişi vb ile iyi araştırın, gözünüz her parametrede uygun,risk yok derlerse çizdirin.malesef para için gereksiz yere çizen ya da çizemeyen diyim, yerlerde var. Geçmiş olsun

Back
X