Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Göz çizdirme..

Bende korkan tayfadanım istanbul da yaptıranlar nerede yazarsa çok faydası olur
Açıkçası ben hiç korkmuyorum normal doğum acısına dayanan bence ona dayanır zaten hiç acı olmuyor beş on dakikalık bı işlemmis. Ben Anadolu yakasındayim Kadıköy'de kudret gözü düşünüyorum. Bundan belki 7 sene önce orada kayınvalidemin gözüne mercek takıldı hiç bı sorun yasamadi gözleri cam gibi maşallah. Yada Venividi göze giderim bilmiyorum.

6 sene evvel yaptırdım. yöntemin ismi smile idi. -7,50 miyoptum. hayat kalitem epey düşüktü. bu açıdan bakıldığında lazerle göz ameliyatı kendi adıma yaptığım en iyi yatırımdı. fakat göz bozukluğunuz düşük ise düşünmeniz gerekir. sonuçta ameliyat. sonuçları öngörülse de öngörülen sonuçlara değer mi? örneğin bende gece körlüğü var. az oranda gece körlüğü 7,50 miyopa tercih edilir. fakat 2 numara miyopsam gece de görmek isterdim.
gibi...
benim için çok konforlu ve değen bir yöntemdi. iyi ki yaptırmışım.

Ne güzel geçmiş olsun.

Takipteyim sizi ben avrupa yakası ama anadoluda olur farketmez

Slm bayanlar içinizde göze mercek taktıran var mı memnun musunuz.ben düşünüyorum ama etrafımda hiç bu işlemi yaptıran olmadı.bilgi verebilir misiniz.

Merhaba doktor ismini hatırlıyor musunuz acaba?

Erbaba hangi doktor acaba? Ücreti i hatırlıyor musunuz?

Lens de biraz olsun ilerletiyor. Lenste benim1,25 ti kullana kullana 2.25 oldu lens durumum.

Merhaba hangi doktor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…