Göz kapağı ameliyatı ödem ve revizyon

Turta Yagmuru

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
460
373
333
İstanbul
merhabalar.
üç ay önce göz kapağından amelyat oldum hala gözlerim çok şiş özellikle sabahları çok şiş uyanıyorum gün içinde biraz azalıyor
dikiş izlerim morluklarım hala geçmedi hatta dikişimin ucunda sivilce tarzı bişey çıktı
ameliyat olanlar hiç bunları yaşadımı
ayrıca ameliyatımdan memnun değilim özellikle bir gözümü hiç beğenmiyorum tekrar ameliyat olmam lazım revziyon olan var mı bir yıl mı beklediler

Ortayuz germe ve göz kapağı düşünüyorum.bukadar skntili mi ya

Arkadaşım yaptırmıştı bunu. Kısa sürede şişlik geçti. Ondan yola çıkınca 3 ay çok uzun bi süre bence şişlik için.

Arkadaşım yaptırmıştı bunu. Kısa sürede şişlik geçti. Ondan yola çıkınca 3 ay çok uzun bi süre bence şişlik için.
Burun da ödem aylarca devam ediyor bu da göz daha hassas geçer diye aylarca bekledim bekliyorum neyle ilgili olabilir ki doktorlar sabret geçecek diyor zaten böyle durumlarda napıcamı şaşırdım

Geçmiş olsun kısa zamanda geçer umarım. Ancak bahsettigim gibi öyle cok sürmedi. Burunda kemikle oynandığı için ödem çok uzun sürebiliyor. Farklı bir doktora da görünün isterseniz.

Benim 6 ay sonra revizyon yapildi. Ilkinde de vabuk iyilesmisti. Revizyon cok kolay oldu. Ama benimde dikisin bitis yerinde hala sivilce dediginiz şişlik var. Gececegini dusunmuyorum

Benim 6 ay sonra revizyon yapildi. Ilkinde de vabuk iyilesmisti. Revizyon cok kolay oldu. Ama benimde dikisin bitis yerinde hala sivilce dediginiz şişlik var. Gececegini dusunmuyorum
Revizyon altı ay sonra olabiliyor mu ben bir yıl falandır diyordum yazın gidip yaptırayım o zaman
Sivilce gibi şişlik binada gitti yine geldi anlamıyorum ki neden böyle oluyor morluklarım hala var ödem hala var herkesin ki normal iyileşiyor ben böyle kaldım

Doktorunuz ne diyor bu duruma? Kime oldunuz? Çok geçmiş olsun

Bende göz kapağı ameliyatı oldum 1 ay oldu benimde dikiş yerimde sivilce gibi birşey cıktı ve doktoruma gittim temizlediğini söyledi ama ertesi gün yine nüksetti

merhaba, son durumunuz nedir acaba? Sonuçtan memnun kaldınız mı?

bazı insanlarda cildi dikiş izini düzeltemezmiş... benim de öyleymiş miş valla ilk aylarda kıpkırmızı çizgiyle gezdim ama özel jeller var inatla onları kullandım (belki 6 ay) düzeldi şimdi görünmüyor ödem ise çok üzün zaman sonra geçiyor

Merhaba, Guncel durumunuz nasil, memnun musunuz artik. Doktorunuz kimdi acaba? Tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…