P Pamir 1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2019 1 0 1 37 27 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Pamir 1 #1 Göz kapağı estetiği yaptıranlar, yaptırmayı düşünenler, deneyim ve düşüncelerimizi paylaşabilir miyiz? Yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. Şimdiden teşekkürler.
Göz kapağı estetiği yaptıranlar, yaptırmayı düşünenler, deneyim ve düşüncelerimizi paylaşabilir miyiz? Yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. Şimdiden teşekkürler.
B BAHAR0534 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2019 21 12 38 53 28 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Pamir 1 #2 Pamir 1 .!.: Göz kapağı estetiği yaptıranlar, yaptırmayı düşünenler, deneyim ve düşüncelerimizi paylaşabilir miyiz? Yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... merhaba bende yaptırmak istiyorum özellikle alt göz fakat güvenemiyorum. göz doktorumu estetik cerrahı mı karar veremedim. zor bir karar
Pamir 1 .!.: Göz kapağı estetiği yaptıranlar, yaptırmayı düşünenler, deneyim ve düşüncelerimizi paylaşabilir miyiz? Yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... merhaba bende yaptırmak istiyorum özellikle alt göz fakat güvenemiyorum. göz doktorumu estetik cerrahı mı karar veremedim. zor bir karar