Göz kapağı estetiği

Uye127

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
185
150
628
38
Arkadaşlar merhaba ben 24 yaşındayım genetik olarak göz kapaklarım çok düşük. Yaşadığım ilde bir tane plastik cerrah var göz kapağı ameliyatı için açıkçası fena değil çalışmalarını beğendim muayene oldum fakat ücreti 6 bin. Bana çok fazla geldi. Çevre illerdede sorduğumdada bundan çok düşük ücretler söylemediler gerçi ama buraya da danışmak istedim

Merhaba ben de 4 ay evvel oldum.6 bin gayet makul rakam canım ben 8 bin ödemistim.

Merhabalar sonuçtan memnun musunuz kime oldunuz acama
Evet canım memnunum sonuctan.Benimde genetik olarak düsüktü keske daha once olsaymısım diyorum.İstanbulda yim ben Nezail Demirciler doktorum.
Gidecegin doktorum hastalari ile konus oncesi sonrasi resimlerine bak derim

Evet canım memnunum sonuctan.Benimde genetik olarak düsüktü keske daha once olsaymısım diyorum.İstanbulda yim ben Nezail Demirciler doktorum.
Gidecegin doktorum hastalari ile konus oncesi sonrasi resimlerine bak derim
Öncesi sonrasina baktım gayet iyi simetrik ve ferah gorunuyordu. Teşekkür ederim çok birde hastalar ile konuşayım :)

ben 9 bin TL verdim

Iyi bir fiyat. Ben 6 yil once oldum.4 ay önce de sakak ve orta yüz.fiyat değil dr onemli

Merhaba yaptırdınız mi ? Benimde çok düşük ancak ameliyat mı yoksa yukarı doğru gerdirerek yapıyorlar ismi ne bilmiyorum onu mu yaptırsam bilemedim. Makyaj yapıyorum belli olmuyor yorgun ve kızgın gösteriyor

Şöyle göz zaten bademse ama sadece kapaktan dolayı sorun varsa bence kapak alınması yeter li.ama göz aşağı doğru bakiyorsa ve kapak çoksa badem göz en iyisi.Tabi kapakta alınabilir.benim ikiside yapildi

Istanbulda cok basarili doktorlar var, fiyatlar 4500 - 6000 en fazla 8000 arasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…