Göz kapağı ve badem göz ameliyatı olanlar

hayalimsin1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
7.365
6.403
198
Merhabalar 2 ay oldu göz kapağı fazlalıklarını aldırdım ve aynı zamanda badem göz ameliyatı yapıldı, sonuçtan hala çok memnun değilim, izler hala duruyor ,ve uyurken yarı açık gözlerle uyuyorum ,gerçi sol göz düzeldi biraz ,sağ göz hala yarı açık kalıyor, bu durumlar ilk aylarda normalmi, yoksa ben mafettim kendimi bu ameliyatı yaparak bilmiyorum 😞😞lütfen bu işlemden geçenler yazabilirmi bana ???

Merhaba, eğer gözünüzün kapağı tam kapanmıyorsa, muhtelemen fazla deri çıkartılmıştır. Yani gereğinden fazla. Buda yer çekimi ile uzun zaman içinde aşağıya doğru inecek ve sorununuz yok olacaktır. Tabi bu açıklığın miktarına bağlı.1 yılda da düzelebilir , 5 yılda da. Bu sebeple doğru doktorlara ameliyat olmak lazım. Yorumlar, televızyon reklamları gibi etkenler yanıltıcı olabiliyor. Doğru bir sağlık turizm acentası aracılığıyla yaptırırsanız kötü sonuç alma riskiniz minumum olur.İyi günler

Merhabalar 2 ay oldu göz kapağı fazlalıklarını aldırdım ve aynı zamanda badem göz ameliyatı yapıldı, sonuçtan hala çok memnun değilim, izler hala duruyor ,ve uyurken yarı açık gözlerle uyuyorum ,gerçi sol göz düzeldi biraz ,sağ göz hala yarı açık kalıyor, bu durumlar ilk aylarda normalmi, yoksa ben mafettim kendimi bu ameliyatı yaparak bilmiyorum 😞😞lütfen bu işlemden geçenler yazabilirmi bana ???
Nasılsınız gözünüz nasıl oldu ve ameliyatınızı kim yapmıştı

Back
X