Göz kapağı ve gözaltı estetiği yaptıracağım. Deneyimi olanlar,yorum bekliyorum lütfen

Dila_su

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
35
1
6
Ankara
Arkadaşlar merhaba.
Ben aranızda yeniyim ama uzun süredir forumu takip ediyorum.
Benim genetik göz çevresi sorunum var.
Uzun süredir bu ameliyatı düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemedim. Forumda okuduğum ufacık bir olumsuz yorum beni inanılmaz korkutuyor. Hala çok tedirginim ve uzun süredir ameliyatım için iyi bir doktor araştırıyordum. Ankara'da yaşamama rağmen ameliyatımı Samsun'da yaptırmaya karar verdim. Allah'tan bir aksilik olmazsa bayramsonu ameliyat olacağım.
Doktora güvenmek çok önemli. Ben de önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum, inşallah her şey güzel olur.
Hala çok korkuyorum çünkü her ameliyatın riski var.
Bu konuda deneyimi olanlar lütfen süreci ve yaşadıklarını paylaşabilirler mi?
teşekkür ederim.

Son düzenleme:

arkadaşım merhaba aynı proplem bende de var. göz kapağı düşüklüğü bende uzun zamandır dr araştırıyorum ve ankara düşünüyordum sen ise ankada olmana rağmen samsun tercih ettiğini söylüyorsun samsun da hangi dr gidiyorsun ankarada dünya göz hastanesinde prof dr mehmet ünal var onunla da görüştün mü acaba ben göz kapağı estetiği konusunda uzman olduğunu araştırdım da bayram sonrası gitmeyi düşünüyordum. eğer sen onunla görüştüysen bilgi verir misin bana da bu arada bende bursadayım da

kendisiyle görüşmedim. Adını da şimdi sizden duydum. Yine arada kaldım :44:
off ya, olup kurtulsam artık şu ameliyatı. Mehmet hocanın ameliyat ücreti ne kadar acaba? Biliyor musunuz??
Lütfen iletişimi koparmayalım.

dünya göz hastahanesi prof dr mehmet ünal muayene sgk lı isen 247tl diğer hastalara 300 tl ameliyat muayeneden sonra fiyat belli oluyormuş sen samsunda kime gideceksin peki ne kadar malolucakmış ameliyatın

Buradan isim vermem doğru olmaz. Doktorum da alanında çok iyi bir hekim. Ve insana güven veriyor. Kendine de güveniyor.
İşin aslı şu ki çok iyi hekimler bile büyük hatalar yapabilir. O yüzden Ankara, Samsun, Bursa olması çok önemli değil. Mesele size güven veren kişiyi bulmak. İnşallah buluruz diyelim.
Fiyatlar hastanın durumuna göre değişiyor sanırım. Benim hem alt hem üst yapılacak. üç bin diye konuştuk. Tabi kısmetse bakalım artık. Artık yoruldum araştırmaktan

Randevu aldınız mı mehmet beyden? Bayramsonu gitmeyi düşünüyordunuz??

Ya bune 2 sayfa yazdın döktün neden sonucu paylaşmıyorsunuz yaa cıldırcam. Acaba sonuçlar kotü diye kadınklubu tarafındanmı kaldırılıyor anlamıyorum artık her sayfadaki her konu böyle olamaz hepiniz bu kadar GERİZAKALI OLAMASINIZ yaa lütfen sonuç iyimi kötümü yazsanız ölürmüsünüz ...

Ben de agustosta geliyorum Mehmet Ketene'ye yaptircam goz kapagi inanin ben de asiri derecede korkuyorum cok duydum ameliyattan sonra patlak bakiyolar diyolar. Yani gozler patlak patlak oluyomus falan ama Mehmet Ketene hayir oyle olmaz goz kapagin sadece 10 sene onceki haline doner dedi ama gene de eskisinden kotu olmasi ihtimali korkusu var. Evet lutfen birileri yorum yazsin ya ameliyattan sonra daha mi guzel oluyo daha mi kotu oluyo?

Merhaba canım, ameliyat oldunmu

gözkapağı dediğiniz üstmü altmı anlamadım. üst ise ben yaptırdım. memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…