Arkadaşlar merhaba.
Ben aranızda yeniyim ama uzun süredir forumu takip ediyorum.
Benim genetik göz çevresi sorunum var. Göz kapağım düşük, bu nedenle hiç makyaj yapamıyorum (gerçi makyajla da pek aram yok, kendime yakıştıramıyorum, belki de bu nedenledir.) Gözaltımda da şişlik, yani torbalar var ve güldüğümde daha çok belirginleşiyorlar.
Uzun süredir bu ameliyatı düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemedim. Forumda okuduğum ufacık bir olumsuz yorum beni inanılmaz korkutuyor. Hala çok tedirginim ve uzun süredir ameliyatım için iyi bir doktor araştırıyordum. Ankara'da yaşamama rağmen ameliyatımı Samsun'da yaptırmaya karar verdim. Allah'tan bir aksilik olmazsa bayramsonu ameliyat olacağım.
Ankara'da bir kaç doktorla görüştüm ama hiçbiri bana güven vermedi ve ameliyattan çok para konuşuldu.
Doktora güvenmek çok önemli. Ben de önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum, inşallah her şey güzel olur.
Hala çok korkuyorum çünkü her ameliyatın riski var ve genel anestezi olacak olması da beni korkutuyor.
Göz kapağı sorun değil ama gözaltında rahat çalışabilmem için genel anestezi olması daha iyi olur dedi doktor.
Bu konuda deneyimi olanlar lütfen süreci ve yaşadıklarını paylaşabilirler mi?
teşekkür ederim.
arkadaşım merhaba aynı proplem bende de var. göz kapağı düşüklüğü bende uzun zamandır dr araştırıyorum ve ankara düşünüyordum sen ise ankada olmana rağmen samsun tercih ettiğini söylüyorsun samsun da hangi dr gidiyorsun ankarada dünya göz hastanesinde prof dr mehmet ünal var onunla da görüştün mü acaba ben göz kapağı estetiği konusunda uzman olduğunu araştırdım da bayram sonrası gitmeyi düşünüyordum. eğer sen onunla görüştüysen bilgi verir misin bana da bu arada bende bursadayım da
Bayramdan sonraki hafta diye konuştuk. Net bir tarih yok.
ameliyattan sonra da sonuç hakkında konuşmak isterim seninle
arkadaşım merhaba aynı proplem bende de var. göz kapağı düşüklüğü bende uzun zamandır dr araştırıyorum ve ankara düşünüyordum sen ise ankada olmana rağmen samsun tercih ettiğini söylüyorsun samsun da hangi dr gidiyorsun ankarada dünya göz hastanesinde prof dr mehmet ünal var onunla da görüştün mü acaba ben göz kapağı estetiği konusunda uzman olduğunu araştırdım da bayram sonrası gitmeyi düşünüyordum. eğer sen onunla görüştüysen bilgi verir misin bana da bu arada bende bursadayım da
Merhaba canım, ameliyat oldunmuArkadaşlar merhaba.
Ben aranızda yeniyim ama uzun süredir forumu takip ediyorum.
Benim genetik göz çevresi sorunum var.
Uzun süredir bu ameliyatı düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemedim. Forumda okuduğum ufacık bir olumsuz yorum beni inanılmaz korkutuyor. Hala çok tedirginim ve uzun süredir ameliyatım için iyi bir doktor araştırıyordum. Ankara'da yaşamama rağmen ameliyatımı Samsun'da yaptırmaya karar verdim. Allah'tan bir aksilik olmazsa bayramsonu ameliyat olacağım.
Doktora güvenmek çok önemli. Ben de önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum, inşallah her şey güzel olur.
Hala çok korkuyorum çünkü her ameliyatın riski var.
Bu konuda deneyimi olanlar lütfen süreci ve yaşadıklarını paylaşabilirler mi?
teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?