göz kaymasi

elagozlum2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
99
9
34
Selam kızlar. Bende göz kayması var :KK43:. Bi gözüm diğer gözümden daha yukarda. Bu herkstemi öyle? Üzülüyorum aynaya bakip bakip duruyorim.

Sonradan mi oldu, sonradan olduysa dr gorun yani..ama ezelden beri tarif ettigin gibiyse onu bilemicem..

dun tv de izledim duz taban bi cocugu egzersizle tedavi ediyorlardi..yani demem oki simdilerde bicok seyin tedavisi cozumu var..

Canimi cok sıkıyor bu durum cok cirkin görünüyorum morelim bozuluyo her aynaya baktigimda. Iki kere göz doktoruna gittim gözün kayiyo felan demedi.

bendede var ama sol ve iç tarafa bakınca oluyordu ..ayrıca miyopum 15 yaşından beri lens kullanıyorum onun etkisi varmı bilmiyırum ama kayma çok azaldı..tanıdığım bir ablada iki gözde de kayma vardı ama düzeldi..iyi bir göz doktoruna görünün bence düzelebilecek bir şeyse neden boşa üzülesiniz ki

Gözluk kullaninca nasil.oluyo iyilesiyomu? Benimde gozlugum var ama ara sira takiyorum
Ben cocukken annem benle cok ugrasti. Doktorda alistirmalar yaptik filan ama gecmedi. Gozluk kullaninca iyilesmiyorsun ama gozlukle kaymasi belli olmuyor. Sen kullanmiyor musun? basina agri yapmiyor mu?

Bende de göz tembelliği var.. Bir gözüm 12 numara diğeri sağlam olduğu için sıkıntı çekmiyorum herşeyi netlikle görüyorum.. Ama göz tembelliği göz kayması yapıyor. Ve küçük yaşta tedavi edilmez ise net bir tedavisi yok.. Lens ile çok az görüşü düzeltebiliyorlar.. Ama göz kayması kalıcı oluyor.. Ben dik bir şekilde baktığımda gözüm sağ alt çapraza doğru kayıyor..O da estetikle düzeltilebiliyormuşş Keyfi yani...

Selam kızlar. Bende göz kayması var :KK43:. Bi gözüm diğer gözümden daha yukarda. Bu herkstemi öyle? Üzülüyorum aynaya bakip bakip duruyorim.
Canım başkaları farkediyor mu ki bunu?

Yani insan kendini inceledikçe mutlaka bir kusur buluyor, halbuki hiç belli bile olmayabilir.

Ama sağlığın için mutlaka iyi bir doktora görün. Şimdiye kadar ailen götürmediyse onlar da mı farketmemiş yani?

benim de sağ gözüm de vardı gözüm sağ taraftan hiç oynamıyordu ameliyatla kayma düzeldi ama hafif görme sorunum yüzünden lens kullanıyorum, doktorlar kayma yok diyorsa yoktur ben de hala kayma var sanıyordum aynaya baktığımda , doktor sen dikkatli baktığında gözünü kaydırıyorsun demişti, senin ki öyle bir durum bence yoksa doktor farkederdi.

benim de sağ gözüm de vardı gözüm sağ taraftan hiç oynamıyordu ameliyatla kayma düzeldi ama hafif görme sorunum yüzünden lens kullanıyorum, doktorlar kayma yok diyorsa yoktur ben de hala kayma var sanıyordum aynaya baktığımda , doktor sen dikkatli baktığında gözünü kaydırıyorsun demişti, senin ki öyle bir durum bence yoksa doktor farkederdi.
Cnm doktora ben sormadim ama fark etse derdi heralde demi? Ama sadece bi gozum kayiyo hep yukari. Dikkatlice diger gozumede kaymiyana bakiyorum yerinde duruyo.

Canım başkaları farkediyor mu ki bunu?

Yani insan kendini inceledikçe mutlaka bir kusur buluyor, halbuki hiç belli bile olmayabilir.

Ama sağlığın için mutlaka iyi bir doktora görün. Şimdiye kadar ailen götürmediyse onlar da mı farketmemiş yani?
Cnm ailem veya bir baskasi bugune kadar demedi gozun kayiyo diye. Bir keresinde kardesime sormustum evet demisti.

Cnm doktora ben sormadim ama fark etse derdi heralde demi? Ama sadece bi gozum kayiyo hep yukari. Dikkatlice diger gozumede kaymiyana bakiyorum yerinde duruyo.
özel olarak göz doktoruna gidip baktır ama tek doktora gitme para için ameliyat şart deyip seni kandırabilir benim göz doktorum samsunda nurcan gürkaynak , çok iyi bir doktor mutlaka ona git derim güvenebilirsin.

özel olarak göz doktoruna gidip baktır ama tek doktora gitme para için ameliyat şart deyip seni kandırabilir benim göz doktorum samsunda nurcan gürkaynak , çok iyi bir doktor mutlaka ona git derim güvenebilirsin.
Sağol cnm ameliyati varmi göz kaymanin ben yok diye biliyordum küçük yaşta tedavi görmem gerekmiyormuydu?simdi oldum 23 yasinda.

benim sağ gözümde tembellik vardı. %70 görüyormuş gözüm... kayma yoktu sanki. yada vardı da takılmadım o kadar... ben kendi kendime yaptığım hareketlerle iyileştirdim. en son gittiğim doktor "tembellik yok görüyorsun" dedi... tek gözü kapatıp, başımı çevirmeden en sağa yada en sola baktım .

Sağol cnm ameliyati varmi göz kaymanin ben yok diye biliyordum küçük yaşta tedavi görmem gerekmiyormuydu?simdi oldum 23 yasinda.
küçük yaşta görülen tedavi tembellik için oluyor bende gördüm sol gözümü kapatıp sadece sağ gözümle görüyordum tembel olan sağ gözümü çalıştırıyordum sen de görme sorunu yok sanırım sadece kayma var , her yaşta olabiliyorsun kayma ameliyatı , iyi bir doktora gidiceksin yoksa ameliyatla daha beter kaydırırlar.

X