Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bir cozum buldunuz mu?30 yaşındayım ve dün sabaha dek yüzümde tek bir kırışık bile yoktu. Dünden önceki gece banyoya girmeden önce internette gördüğüm bir tavsiye üzerine göz çevrem de dahil olmak üzere bütün yüzüme sade bal sürüp yarım saat bekleyip yıkadım. O sırada etkisini fark etmedim, ama ertesi sabah kalktığımda göz çevremde gülümser gibi yüzümle mimik yaptığımda 60 yaşında bir insanda olması beklenebilecek yoğun bir kırışıklık oluştuğunu gördüm. Göz kapağım ve gözümün altındaki elmacık kemiği ile göz arasındaki alan çökmüştü. Yani göz çevremdeki doku tümel bir yıkıma uğramıştı. Gözümün çevresinde incecik bir deriden başka bir şey kalmamış durumda şu an. Şimdilik sadece mimik yaptığımda belli olan bir durum bu doku yenilenmediği takdirde korkarım normal ifademe de sirayet edecek. Şimdilik normal ifademde kırışıklar belli değil, ilk bakışta sadece çökme belirgin.
Bu tarz bir şey başına gelmiş olan kimse var mı? Eşim "Düne kadar bir tane bile kırışığın yoktu cildin gayet genç, kendini yenileyecektir." diyor. Lakin ben aynı fikirde değilim, giden gelmez diye düşünüyorum.
Ne olur bana yardım edebilecek biri varsa yazsın, yaşlı görünmek, kırışıklara sahip olmak sorun değil, ama bir gecede olması ve aynada farklı bir ifade ile karşılaşmak dehşet verici. Belki düzelir diye bekledim, ama an itibarı ile 24 saat geçmiş durumda ve her hangi bir gelişme yok. Sabaha kadar uyuyamadım moral bozukluğundan, aklıma KK geldi... Umarım bir deva bulunur...
Benim de acnelyse surmemle bir gecede kiristi? Lutfen bir cizum bulduysaniz yazar kisiniz? Psikolojim bozuldu aynaya baknaktan.Merhaba bir cozum buldunuz mu?
Ayni seyi bende yasadim bir sabah cok ayazliydi kış günü kızımı okula göturdum bir sabah oldu ve yerlesip hic gitmedi naptimsa ve okuldan eve dönünce inanki göz çevremdeki damarlar hareket ediyordu o zaman daha 26 yasindaydim o günden bu güne kendimden sogudum üstüne bide rozasea oldum hala devam ediyo30 yaşındayım ve dün sabaha dek yüzümde tek bir kırışık bile yoktu. Dünden önceki gece banyoya girmeden önce internette gördüğüm bir tavsiye üzerine göz çevrem de dahil olmak üzere bütün yüzüme sade bal sürüp yarım saat bekleyip yıkadım. O sırada etkisini fark etmedim, ama ertesi sabah kalktığımda göz çevremde gülümser gibi yüzümle mimik yaptığımda 60 yaşında bir insanda olması beklenebilecek yoğun bir kırışıklık oluştuğunu gördüm. Göz kapağım ve gözümün altındaki elmacık kemiği ile göz arasındaki alan çökmüştü. Yani göz çevremdeki doku tümel bir yıkıma uğramıştı. Gözümün çevresinde incecik bir deriden başka bir şey kalmamış durumda şu an. Şimdilik sadece mimik yaptığımda belli olan bir durum bu doku yenilenmediği takdirde korkarım normal ifademe de sirayet edecek. Şimdilik normal ifademde kırışıklar belli değil, ilk bakışta sadece çökme belirgin.
Bu tarz bir şey başına gelmiş olan kimse var mı? Eşim "Düne kadar bir tane bile kırışığın yoktu cildin gayet genç, kendini yenileyecektir." diyor. Lakin ben aynı fikirde değilim, giden gelmez diye düşünüyorum.
Ne olur bana yardım edebilecek biri varsa yazsın, yaşlı görünmek, kırışıklara sahip olmak sorun değil, ama bir gecede olması ve aynada farklı bir ifade ile karşılaşmak dehşet verici. Belki düzelir diye bekledim, ama an itibarı ile 24 saat geçmiş durumda ve her hangi bir gelişme yok. Sabaha kadar uyuyamadım moral bozukluğundan, aklıma KK geldi... Umarım bir deva bulunur...
30 yaşındayım ve dün sabaha dek yüzümde tek bir kırışık bile yoktu. Dünden önceki gece banyoya girmeden önce internette gördüğüm bir tavsiye üzerine göz çevrem de dahil olmak üzere bütün yüzüme sade bal sürüp yarım saat bekleyip yıkadım. O sırada etkisini fark etmedim, ama ertesi sabah kalktığımda göz çevremde gülümser gibi yüzümle mimik yaptığımda 60 yaşında bir insanda olması beklenebilecek yoğun bir kırışıklık oluştuğunu gördüm. Göz kapağım ve gözümün altındaki elmacık kemiği ile göz arasındaki alan çökmüştü. Yani göz çevremdeki doku tümel bir yıkıma uğramıştı. Gözümün çevresinde incecik bir deriden başka bir şey kalmamış durumda şu an. Şimdilik sadece mimik yaptığımda belli olan bir durum bu doku yenilenmediği takdirde korkarım normal ifademe de sirayet edecek. Şimdilik normal ifademde kırışıklar belli değil, ilk bakışta sadece çökme belirgin.
Aynı durumu bende yaşadım canım ama farklı kremler sonucu durumun nasılBenim de acnelyse surmemle bir gecede kiristi? Lutfen bir cizum bulduysaniz yazar kisiniz? Psikolojim bozuldu aynaya baknaktan.