Göz Makyajı Göz makyajı örnekleri

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bugün işe giderken yaptığım makyajım

Eklentiler

• $Fotoğraf-0103.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 102
  • $Fotoğraf-0104.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 106
  • $Fotoğraf-0106.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 104
  • $gözmak.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 94
çooook teşekkür ederim :)
dipliner kullanıyorum kesinlikle İnnova kullanıyorum çok net çizgi elde ediyorum tek seferde
farıma gelince 4 renk var aslında metalik gri, koyu gri, siyah ve petrol mavi karışımı bölgelere göre gölgelendiriyorum :)
isterseniz yapılışını da eklerim hepiniz gayet de yaparsınız benden de güzel olursunuz :)

Eklentiler

• $Fotoğraf-0117.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 107
  • $Fotoğraf-0114.webp
    15 KB · Görüntüleme: 80
  • $Fotoğraf-0115.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $Fotoğraf-0116.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 77
çok beğendim ya çok güzel olmuş, ben eyeliner çekip çıkıyorum , böyle mavilikler falan çok hoş olmuş :)

çok teşekkür ederim :) aslında bende dipliner çeker çıkarım bi aydınlatıcı sürüp dipliner çeker çıkarım ama arada böyle hafif gölgeler iyi oluyo derinlik katıyo bakışlara :)

çok teşekkür ederim :) aslında bende dipliner çeker çıkarım bi aydınlatıcı sürüp dipliner çeker çıkarım ama arada böyle hafif gölgeler iyi oluyo derinlik katıyo bakışlara :)

bayıldım valla yapılışını da ekler misin yaa ben pek beceremiyorum gölge işini malesef, gözümü dayak yemiş gibi yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…