Göz Makyajı Göz makyajı örnekleri

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
2170574665_small_1.jpg

Bende geçenlerde yaptığım makyajı ekleyeyim.Kaşlarımı almıyorum çünkü düğünüme bırakacağım denediğim makyajlardan bir kaçı??

Bu fotoğrafta sağ gözümde takma kirpik war,sol gözümde kendi kipriklerim :9::9::9:

Uploaded with ImageShack.us

Bu fotoğraflarda mavi tonlarını tercih ettim,

Ofiste sıkılıp yaptığım makyaj

Çekimlerim daha iyi olsa süper olur amaa olsun zamanlaaa artık daha iyileri gelecek

Selam, benim gözlerim küçük, dolayısıyla içine kalem çektiğimde hiç hoş bir görüntü yakalayamıyorum, daha iri durması için bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

Birçok rımel denedim ama yok olmuyor :/ Kuaför sürmede hata yapıyosundur dedi ama çok dikkatle dürüyorum :(

acaba rimeli bir kac kat mi uyguluyorsun?

eger tek kat yeterli degil ve iki uc kat geciyorsan rimeli, pes pese sur araliksiz.

yani sag goze surup, sonra sol goze, sonra pesine tekrar sag gozune uygulama..

sag gozle isin bitince, sola sur kisacasi :)

birde 4-5 ayi gecmis makyaj malzemesi , ruj yada rimel yada fondoten artik bayattir . ama en cok bayatligi rimelde hissedersiniz, hemen topaklanir ve surer, surmez kurudugunu gorursunuz..

hmmm baska soylediler mi bilmiyorum ama birde uzun kirpikler rimellenince uclari hemen yapisir, onun icin kirpik taraklarindan faydalanabilirsin ..:31:

aklima geldikce yazarim yine

acaba rimeli bir kac kat mi uyguluyorsun?

eger tek kat yeterli degil ve iki uc kat geciyorsan rimeli, pes pese sur araliksiz.

yani sag goze surup, sonra sol goze, sonra pesine tekrar sag gozune uygulama..

sag gozle isin bitince, sola sur kisacasi :)

birde 4-5 ayi gecmis makyaj malzemesi , ruj yada rimel yada fondoten artik bayattir . ama en cok bayatligi rimelde hissedersiniz, hemen topaklanir ve surer, surmez kurudugunu gorursunuz..

hmmm baska soylediler mi bilmiyorum ama birde uzun kirpikler rimellenince uclari hemen yapisir, onun icin kirpik taraklarindan faydalanabilirsin ..:31:

aklima geldikce yazarim yine

Söylediklerini dikkate alarak deneyeyim baklım uzun oldugu için çok birleşiyorlar. Eski bir rimel fırçasını güzelce temizledim onu trak gibi kullanıyorum ma gne aynı sonuç gerçk bir kirpik taragı alarak denesem iyi olucak sanırım tşkkr ederim Yardımın için :)

Back
X