Göz Makyajı Göz makyajı örnekleri

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
........................ $images (2).webp............................

.....................................Eki Görüntüle 365597 .....................................

Merhaba kızlar, ben makyaj yapma özürlüyüm afedersiniz, hele ki göz makyajı :1: Sizce nasıl renklerde ürünler kullanmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirimm.

Gözlerim böyle;
$316368_184171974990617_184169884990826_381322_1685038552_n.webp

Son düzenleme:
Emma Stone'nun bu makyajını çok beğeniyorum. Kendimde denedim ama aynı olmadı. :(

Eklentiler

• $0914-emma-stone-eye-makeup_bd.webp
    $0914-emma-stone-eye-makeup_bd.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 82
Eki Görüntüle 429877
kızlar yorum bekliyorum olumlu olumsuz:) Hatta tavsiyelerinizi de alabilirim cünkü yeni yeni alışıyorum.

Bence güzel olmuş ama iki önerim var. Birincisi gözünüzün altına sürdüğünüzü burnunuza yaklaştıkça daha ince sürmeniz, yani yandan ortaya doğru sürerken kalından incelmesi. Diğeri de gözkapağınızdaki siyah renkle kirpikleriniz arasından gözüken ten rengini kapatmanız. Ya kirpiklerinize daha yakın sürersiniz ya da o arayı kaleminizin ucunu ince açarak incecik geçerek kapatabilirsiniz. Bir de ışıltılı makyaj olduğu için rimeliniz daha belirgin olabilirdi. Gri gibi kalmış. En son rimeli sürdünüz değil mi?

Son düzenleme:
makyaja başlamadan önce göz çevresine ve göz kapaklarına kapatıcı ya da fondoten surdukten sonra kalem cekmek ya da istediğiniz modeli yakalamak daha kolay ve güzel oluyo ben öyle yapıyorum :)

Bence güzel olmuş ama iki önerim var. Birincisi gözünüzün altına sürdüğünüzü burnunuza yaklaştıkça daha ince sürmeniz, yani yandan ortaya doğru sürerken kalından incelmesi. Diğeri de gözkapağınızdaki siyah renkle kirpikleriniz arasından gözüken ten rengini kapatmanız. Ya kirpiklerinize daha yakın sürersiniz ya da o arayı kaleminizin ucunu ince açarak incecik geçerek kapatabilirsiniz. Bir de ışıltılı makyaj olduğu için rimeliniz daha belirgin olabilirdi. Gri gibi kalmış. En son rimeli sürdünüz değil mi?

katılıyorum goz altına bıraz fazla surmus gıbıme geldı daha az olmalıydı sankı akmıs gıbı gorunuyor

Back
X