• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göz mü nazar mı ne var bende ??

sinsirella85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
99
39
3
Arkadaşlar merhaba. 1 haftadır sürekli başıma birşeyler geliyor. Az kalsın kör oluyordum gözümde sorun çıktı, ertesi gün piknikte düştüm yuvarlandım pantolonumun dizleri falan yırtıldı dizim kanadı hala acıyor. Sonra ki gün koltuk altlarım kıpkırmızı pişik gibi olmuştu ama nasıl yanıyo kesilmiş gibi. Dünde herzaman inip bindiğim arabadan inerken imkansız bir şekilde hiç bişey yokken düştüm. Eve geldim banyoda kaydım yere düştüm. Belimi yerden kalkarken camın pimapenine vurdum. Bu hafta hergün başıma birşey geldi. Göz mü nazar mı nedir bu niçin böyle oluyor. Napmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Acaba bugün ne olacak ??

bazen böyle şeyler üstüste gelir
bu iyi anlamdada olur daha ben kimsenin iyi birşey başına gelince neden ben nazar mı dediğini duymadım
iyiyi kendimizden kötüyü elden bilmedir bu

Sadaka ver.üstüne oku ufle tabi inancını bilmiyorum ama

:olamaz:
Arkadaşlar merhaba. 1 haftadır sürekli başıma birşeyler geliyor. Az kalsın kör oluyordum gözümde sorun çıktı, ertesi gün piknikte düştüm yuvarlandım pantolonumun dizleri falan yırtıldı dizim kanadı hala acıyor. Sonra ki gün koltuk altlarım kıpkırmızı pişik gibi olmuştu ama nasıl yanıyo kesilmiş gibi. Dünde herzaman inip bindiğim arabadan inerken imkansız bir şekilde hiç bişey yokken düştüm. Eve geldim banyoda kaydım yere düştüm. Belimi yerden kalkarken camın pimapenine vurdum. Bu hafta hergün başıma birşey geldi. Göz mü nazar mı nedir bu niçin böyle oluyor. Napmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Acaba bugün ne olacak ??
Ah mı aldın ne yaptın arkadaş bu nedir :KK48:
Felak nas ayetel kürsi filan oku, yoksa gidişatın iyi değil :olamaz:

göz herkeste var :ukala::rolleyes::ruh::KK31:

biraz daha dikkatli olman lazım. kafan ççok dalgın olabilir.

ayrıca sadaka verebilir, nazar duası okuyabilirisin.

Bastığınız yere dikkat ederseniz göz de nazar da kalmaz.

dikkatiniz dağınık olabilir

kafanız dolu olabilir

çok yoğun olduğunuz için acele ediyor olabilirsiniz

örneğin acelemiz olduğunda bazı şeyleri tam tutmuyoruz ya da işte dikkat etmeden ayağımızı atıyoruz vs vs

nazara göze inanıyorsanız da dua vs ile kendinize psikolojik telkin yapmış olursunuz ama bu dalgınlığınızın asıl sebebini aramak da lazım

bir de kan şekeriniz vs düşüyor olabilir mi o düştüklerinizde esasen takılıp değil de hafif baygınlıklar şeklinde düşüyor olabilir misiniz

ben geçen elimde sıcak su dolu kettle varken mutfakta düştüm

oğlum bir şey dedi ona laf yetiştirip o tarafa doğru bakıyordum

yere de bir şey damlamış galiba kaydım

havada toparlayıp kettle ı tezgaha bıraktım ve popo üstü yere yapıştım

şimdi çocuk bile önce beni kolaçan ediyor sonra bana anne diyor bir şey demek için

dikkatsizlik bizi mahfediyor

Tansiyonunuza ve şekerinize baktırın.
Göz olur nazar olur da üst üste bu kadar düşmek pek normal değil. bir baş donmesi, bir dengesizlik, göz kararması vs vardır belki farketmediginiz

dikkatiniz dağınık olabilir

kafanız dolu olabilir

çok yoğun olduğunuz için acele ediyor olabilirsiniz

örneğin acelemiz olduğunda bazı şeyleri tam tutmuyoruz ya da işte dikkat etmeden ayağımızı atıyoruz vs vs

nazara göze inanıyorsanız da dua vs ile kendinize psikolojik telkin yapmış olursunuz ama bu dalgınlığınızın asıl sebebini aramak da lazım

bir de kan şekeriniz vs düşüyor olabilir mi o düştüklerinizde esasen takılıp değil de hafif baygınlıklar şeklinde düşüyor olabilir misiniz

ben geçen elimde sıcak su dolu kettle varken mutfakta düştüm

oğlum bir şey dedi ona laf yetiştirip o tarafa doğru bakıyordum

yere de bir şey damlamış galiba kaydım

havada toparlayıp kettle ı tezgaha bıraktım ve popo üstü yere yapıştım

şimdi çocuk bile önce beni kolaçan ediyor sonra bana anne diyor bir şey demek için

dikkatsizlik bizi mahfediyor

Evet dikkatsizlikte olabilir ama üst üste gelince anlam veremedim

Ben de çok yorgunken ya da uykusuzken sakarlaşırım. Eğer öyle bir durumunuz varsa bir süre dinlenmeye çalışın, geçer

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Gülüyorum ama yanlış anlaşılmasın, dalga geçmiyorum

Ben de ultra sakarımdır :KK53:

Evet kınu sahibi her gün mü sakarım demiş de huy mu desem ne desem, her gün böyle işte.
Şurada şort giymeye başlayalı kaç gün oldu, dizler haşat oldu sıpanın :)

Aman siz de daha dikkat edin.
Bu arada ben de düşene çok gülerim, yanlış anlamayın ama artık etkilemiyor napayım :KK70:

Evet kınu sahibi her gün mü sakarım demiş de huy mu desem ne desem, her gün böyle işte.
Şurada şort giymeye başlayalı kaç gün oldu, dizler haşat oldu sıpanın :)

Aman siz de daha dikkat edin.
Bu arada ben de düşene çok gülerim, yanlış anlamayın ama artık etkilemiyor napayım :KK70:

Sadece düşmek olsa iyi

Geçtiğim yeri yıkıp geçiyorum

Totosuyla dağları devirmek deyimindeki şahıs benim :D

Back
X