- 11 Nisan 2017
- 99
- 39
- 3
- Konu Sahibi sinsirella85
-
Ah mı aldın ne yaptın arkadaş bu nedirArkadaşlar merhaba. 1 haftadır sürekli başıma birşeyler geliyor. Az kalsın kör oluyordum gözümde sorun çıktı, ertesi gün piknikte düştüm yuvarlandım pantolonumun dizleri falan yırtıldı dizim kanadı hala acıyor. Sonra ki gün koltuk altlarım kıpkırmızı pişik gibi olmuştu ama nasıl yanıyo kesilmiş gibi. Dünde herzaman inip bindiğim arabadan inerken imkansız bir şekilde hiç bişey yokken düştüm. Eve geldim banyoda kaydım yere düştüm. Belimi yerden kalkarken camın pimapenine vurdum. Bu hafta hergün başıma birşey geldi. Göz mü nazar mı nedir bu niçin böyle oluyor. Napmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Acaba bugün ne olacak ??
göz herkeste varArkadaşlar merhaba. 1 haftadır sürekli başıma birşeyler geliyor. Az kalsın kör oluyordum gözümde sorun çıktı, ertesi gün piknikte düştüm yuvarlandım pantolonumun dizleri falan yırtıldı dizim kanadı hala acıyor. Sonra ki gün koltuk altlarım kıpkırmızı pişik gibi olmuştu ama nasıl yanıyo kesilmiş gibi. Dünde herzaman inip bindiğim arabadan inerken imkansız bir şekilde hiç bişey yokken düştüm. Eve geldim banyoda kaydım yere düştüm. Belimi yerden kalkarken camın pimapenine vurdum. Bu hafta hergün başıma birşey geldi. Göz mü nazar mı nedir bu niçin böyle oluyor. Napmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Acaba bugün ne olacak ??
Benim oğlum da çok düşer.
Göz falan değil de sakarsınız bence.
Tansiyonunuza ve şekerinize baktırın.Arkadaşlar merhaba. 1 haftadır sürekli başıma birşeyler geliyor. Az kalsın kör oluyordum gözümde sorun çıktı, ertesi gün piknikte düştüm yuvarlandım pantolonumun dizleri falan yırtıldı dizim kanadı hala acıyor. Sonra ki gün koltuk altlarım kıpkırmızı pişik gibi olmuştu ama nasıl yanıyo kesilmiş gibi. Dünde herzaman inip bindiğim arabadan inerken imkansız bir şekilde hiç bişey yokken düştüm. Eve geldim banyoda kaydım yere düştüm. Belimi yerden kalkarken camın pimapenine vurdum. Bu hafta hergün başıma birşey geldi. Göz mü nazar mı nedir bu niçin böyle oluyor. Napmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Acaba bugün ne olacak ??
dikkatiniz dağınık olabilir
kafanız dolu olabilir
çok yoğun olduğunuz için acele ediyor olabilirsiniz
örneğin acelemiz olduğunda bazı şeyleri tam tutmuyoruz ya da işte dikkat etmeden ayağımızı atıyoruz vs vs
nazara göze inanıyorsanız da dua vs ile kendinize psikolojik telkin yapmış olursunuz ama bu dalgınlığınızın asıl sebebini aramak da lazım
bir de kan şekeriniz vs düşüyor olabilir mi o düştüklerinizde esasen takılıp değil de hafif baygınlıklar şeklinde düşüyor olabilir misiniz
ben geçen elimde sıcak su dolu kettle varken mutfakta düştüm
oğlum bir şey dedi ona laf yetiştirip o tarafa doğru bakıyordum
yere de bir şey damlamış galiba kaydım
havada toparlayıp kettle ı tezgaha bıraktım ve popo üstü yere yapıştım
şimdi çocuk bile önce beni kolaçan ediyor sonra bana anne diyor bir şey demek için
dikkatsizlik bizi mahfediyor
Gülüyorum ama yanlış anlaşılmasın, dalga geçmiyorum
Ben de ultra sakarımdır
Evet kınu sahibi her gün mü sakarım demiş de huy mu desem ne desem, her gün böyle işte.
Şurada şort giymeye başlayalı kaç gün oldu, dizler haşat oldu sıpanın :)
Aman siz de daha dikkat edin.
Bu arada ben de düşene çok gülerim, yanlış anlamayın ama artık etkilemiyor napayım
evet sakarlığım yüzümden gözümde bişey çıktı dimi oda sakarlık ?Sanki sakarlık gibi geldii bana
Sanki sakarlık gibi geldii bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?