Maske Tarifleri göz rengi değiştirme %100 olumlu sonuç!!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

pakcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
12
0
36
İstanbul
arkadaşlar yeminederim 1 ay boyunca sarımsak her gün sabah akşam 1 diş içerseniz ama bazı kişilerde oluyor ben içtim ve yeminederim ister inanın ister inanmayın gözlerim açık kahve biraz koyuydu sonra sarımsak içtim ve güneşte bal oluyor öyle bıraktı öyle kaldı güneşsiz açık kahve ama dahada içeceğim gerçek birşey deneyin derim :)) dayımda her gün içiyor ama gözleri açılmıyor nedeni gen

çünkü mesela benim babamın gözleri yepyeşil ve benimkisi koyu nedeni bu işte bu yüzden olumlu sonuç yani renk değiştirmeye meyilli

ama bazı kişilerde olmuyorr...!!!:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

sarımsak içmek derken ??

gerçekten birisinden duydum deniyim dedim vallahi oldu sende dene istiyorsan ::))

ya hep merak etmişimdir. sarımsağı su ile yuttuktan sonra, koku yapıyormu? yani ağız kokusu? sonuçta ağızda çiğnemeyince mantıken yapmaması lazım ama herhalde en doğru cevabı siz verirsiniz

aa cidden 2011de buna benzer bi konu açılmış çok enteresan bi durum , denemek lazım demek ki

deneyenler olmuştur umarım bende oldu denemekte yarar vardır :))

dünyada daha ne gizli sırlar var ama biz bilmiyoruz ..!

ya hep merak etmişimdir. sarımsağı su ile yuttuktan sonra, koku yapıyormu? yani ağız kokusu? sonuçta ağızda çiğnemeyince mantıken yapmaması lazım ama herhalde en doğru cevabı siz verirsiniz

Ağız kokusu olmuyor ama terlediğiniz anda pişman oluyorsunuz.

Böyle bir şey olabilir mi? Sarımsak her şeyin içinde kullanıdığımız bir şey, yemekten de açılırdı o zaman.
Hiç yenen bir şeyin göz rengine etkisi olur mu_
Tansiyonlarınızı oynatacaksınız boşuna...

2 gün bounca içtim şuan yeşil hep böyle kaldı ..!

Gerçekten çok garip Benim de babam ve abim renkli gözlüdür, annem de çok açık kahverengi gözlü. Bense malum.

Pakcancım eğer elinde varsa foto koyabilir misin? İnanılmaz merak ettim öncesi ve sonrası halini

aynen bayılırım sarımsaklı seyler yemeğe ...annemın ve kardeslerımn gözlerde renlı benm cooktan acılmıs olması lazmdı o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…