Göz rengi değiştirme ameliyatı türkiye

gereksiz gelen yaptırmasın da ben merak ediyorum güvenilirse yaptırmayı düşünüyorum yapılıyor tanıyorum doktoru diyenler bilgi verirmisiniz daha detaylı lütfen kim hangi doktor nereye geliyor da yapıyor

sağlıklı gözde kesinkes yaptirilmasi sakıncalı korneaya zarar veriyor hali hazirda kendi irisiniz muntazam calisir ken kozmetik goruneyim diye iğneleri batirtcaksiniz yani sakamisiniz yaa kör olma riskiniz var bir adam yaptirmis mecburiyetten yaptirdigi halde bin pisman allahn verdigi bozukluk kul bozuklugundan kat kat iyimis diyor dusunun yani kornea nakli yaptrmak zorundaymis durup dururken saglikli gozunden olmus tek goz fiyati 15 bin cöpee tabi... yazık valla ne diyim göze açırim. estetiğe karşı değilim gereken yerde insan daha güzel olma sansivqrken yaptitabilir burunmus suymus bymus. ... ama sağlıklı ve de çok önemli fonksiyonel konumda olan gözle ilgili böyle direk karar almayın yahu sırf bunlara yorum yapıyorum ki başka özenen kızlar neyin ne olduğunu bilsin ha bende isterdim renkli göz açık kahve gözlerim var doğal zararsız kendi kendine açılacak formül bulunursa amenna yoksa tıbbi mudahaleye karşıyım yaniii sonuna kadar kimseye karismiyorum kendi şahsi fikriniz kendi bedeniniz valla ne diyim dikkatli karar verin ben bunu bilir bunu soylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…