Göz rengi

Allah şifa versin derim ne diycem :işsiz: git lens al bacım leopar desenlisini bile yapıyolar.
Gerçekten leopar desenli lens var mı yoksa ben bir sazan mıyım:KK70:valla güzellik bakım konularında bildiğiniz zır cahilim, lenslerden anlamam, fondötenden bile anlamam, kara gözlerime kara kara kalem çekmek dışında bir şey bilmiyorum:KK70:

Gerçekten leopar desenli lens var mı yoksa ben bir sazan mıyım:KK70:valla güzellik bakım konularında bildiğiniz zır cahilim, lenslerden anlamam, fondötenden bile anlamam, kara gözlerime kara kara kalem çekmek dışında bir şey bilmiyorum:KK70:
ohooo neler neer var bu lady gaga ve tayfası hep kullanıyor hatta 665d91225dfd886530f72412911d8fbb.webp hello-kitty-contact-lens1-300x250.webp
665d91225dfd886530f72412911d8fbb.jpg

Tamam toparlayıcı, daha bakımlı durmamızı sağlan şeyler yapılır da yani ne gerek var bu riske? Göz çok hassas bölge, sağlık bozulabilir. En kötü durmayacak, bakımla alakasız şey göz rengidir herhalde insanda, tamamen keyfi ve gereksiz bir şey. Bence psikologa gidip kendiyle barışmaya çalışmak daha yararlı, o parayı ona vermek lazım.

Bundan 10 yıl sonra biz koyu gözleri mumla arıcak demek ki millet ehüehüjeü

Ama lütfen kaliteli lens kullansınlar, bazı lensler donuk ölü balık gözlü bir görüntü yaratıyor :KK43: bu arada son mesajını da gördüm, tipik yurdum insanıyım kara kaş kara göz :KK70:kaz ayaklarımı bile doğal haline bırakmışken göz rengimle oynamam, beğenmeyen evlenmesin :))))

Kaz ayağı nasıl oluyor müdürüm :D

Ben söylemicem rengimi, isyanlıyım topice :D

Müdürünle eğleniyor musun kaz ayağı nasıl oluyormuşmuş:KK70:eeeee görürüm 10-15-25 sene sonra hahahahahahahaa

Ay şimdi düştü ben de ayak düşünüyorum diyorum kazın ayağı gibi nasıl oluyor :D :D :D :D :D

Göz kenarındaki şeyler, tamam çözdüm şu an :D

Ay şimdi düştü ben de ayak düşünüyorum diyorum kazın ayağı gibi nasıl oluyor :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Göz kenarındaki şeyler, tamam çözdüm şu an :KK70:
Heeee o göz kenarındaki şeylerden, yaş 47 olunca kaz ayağı basıyor gözleri :KK70:ütülesem düzelir mi yüzümü kulaklarıma doğru çekiştirince muhteşem oluyor, mandalla tutturmayı düşünüyorum:KK70:
Öffff karnıma ağrılar girdi gülmekten, kocadık tabii artık kedi gözü leopar desenli lens düşünemiyoruz, beyazlar nasıl kapatılır, göz altı torbalarına patates mi daha iyi kaşık basmak mı onlara kafa yoruyoruz hahahahaha

miyop ve astigmatım var lazerle çizdirip gözlüğe elveda desem mi? diye düşünüp sonra tırıs tırıs vazgeçiyorum siz de ki iyi cesaretmiş.

Heeee o göz kenarındaki şeylerden, yaş 47 olunca kaz ayağı basıyor gözleri :KK70:ütülesem düzelir mi yüzümü kulaklarıma doğru çekiştirince muhteşem oluyor, mandalla tutturmayı düşünüyorum:KK70:
Öffff karnıma ağrılar girdi gülmekten, kocadık tabii artık kedi gözü leopar desenli lens düşünemiyoruz, beyazlar nasıl kapatılır, göz altı torbalarına patates mi daha iyi kaşık basmak mı onlara kafa yoruyoruz hahahahaha

Bir leopar desenli lens bir gırgır bilirim ben....................... :D

Back
X