Göz rengi

Göz kadar önemli bir organa böyle şeyler yaptırmaya korkmuyor musun?
Madem renkli göz hevesin var gidip lens falan al, birkaç aya geçer.

Gözünüz ne renk olursa olsun, bakmayı bilmedikten sonra ne işe yarar ki? Bu ülkede şöyle bir kanı var, renkli gozluysen en güzel göz senin zannediliyor. Valla ben siyaha yakın bir göz rengine sahibim ve sevdiğim gözler de hep koyu tonlar oldu bu zamana kadar. En beğenilen yerim gözlerim olmuştur hep. Nedir bu avrupaiysen, en güzel sensin ezikliği bilmiyorum, anlamıyorum.

Saç renginde değişim isteğini anlarım ve uygularım da ama göz rengi beni aştı.
Öyle bir isteğim olsaydı, lens takıp hevesimi alırdım herhalde. Operasyon sonuçta ve de göz bu yani..

Sen gerçek halini bildikten sonra ,yapay yollarla değişince mutlu olacaksan yaptır.mesala ben renkli gozluyum ama burnumu begenmiyirum ama napim böyle de mutluyum ,çünkü insan bir parçadan ibaret değildir.bütüne bakmak lazim

aylardır saçımı boyatıcam diyorum vazgeçip duruyorum yıpranacak edecek diye cesaret edemiyorum. cidden nasıl cesaret ediyorsunuz anlamıyorum göz bu ya

Eşim şöyle der:
Sanatı mı sevmedin?Sanatçıyı mı?😊(Burda yaradılışımızdaki kusursuzluğa dikkat çeker)☺️
Ben de diyorum ki psikoloji bozacak kadar hayatınızı etkileyen bir durum yoksa,gereksiz.

İyi de o zaman her göz aynı renk olmaz mı? Grimsi mavi gibi birşey oluyor galiba, yani yeşil değil mavi değil elâ değil düşünün hep aynı renk gözler. O zaman gayferengiyi özleriz ama.

Göz rengi yetmez diyorum. Saçlarınızın çıkış yönü de muntazam olmalı. Onu da yaptırın . Yoksa çok göze batar :D

Seren serengilde açtırmış vss bisürü kişi hiçbir sorunu yokmuş işlem 5 dk 5 senas gıbı
Uzaylıya döndü Seren zaten oramı buramı yaptıracağım diye. Bir de konuşunca kadın bakımlı olmak zorunda diyor ya... ölüyorum cidden . Kendini güzel falan sanıyorda Allah affetsin korkunç.

Ice doğru mu çıksın nedir yani canim :KK70:
Mümkünse oda olur :D ama hani mesela kafanın ön bölümünde karma karışık çıkan sağ ve yahut sol kısımda kalan ve asla düzelmeyen bölümden bahsettim :D batıyor gözüme napayım .

Aslında renkli gözlü olmak tıbben bir kusurdur yani pigment eksikliğinden dolayı renkli gözlü oluruz .Keza gamzelerde öyle bağ doku eksikliğidir :) yani neden bir insan kusurlu olmaya çalışır anlamam .Hadi ben doğuştan kusurlu doğmuş gamzeli ve renkli gözlü olmuşum :) :) :)

Göz kadar önemli bir organa böyle şeyler yaptırmaya korkmuyor musun?
Madem renkli göz hevesin var gidip lens falan al, birkaç aya geçer.
Ama lütfen kaliteli lens kullansınlar, bazı lensler donuk ölü balık gözlü bir görüntü yaratıyor :( bu arada son mesajını da gördüm, tipik yurdum insanıyım kara kaş kara göz :KK70:kaz ayaklarımı bile doğal haline bırakmışken göz rengimle oynamam, beğenmeyen evlenmesin :))))

Allah şifa versin derim ne diycem :işsiz: git lens al bacım leopar desenlisini bile yapıyolar.

Back
X