Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende görüyorum bence var gibi kan verin hmnHanımlar reglime 5 gün var ikidir testim böyle çıkıyor ama çok silik. Gebelik olabilir mi ?
Bundan çok daha silik ama gebelik çıkanları gördüm bu sitede. Bence sizinki gayet belli. Umarım istediğiniz olur![]()
Kan verip de çıkmazsa çok üzülürümBende görüyorum bence var gibi kan verin hmn![]()
Valla benimde bu sekilde cikmisti hmn kan verdim bekleyemedimKan verip de çıkmazsa çok üzülürümRegl günümü beklemeyi düşünüyorum,bekleyebilirsem tabii
![]()
2. çizgi net görünüyor :)Hanımlar reglime 5 gün var ikidir testim böyle çıkıyor ama çok silik. Gebelik olabilir mi ?
Ben de dayanamadım akşam gideceğim nasip olursaValla benimde bu sekilde cikmisti hmn kan verdim bekleyemedim![]()
Ben de dayanamadım akşam gideceğim nasip olursadua edin bana da lütfen
![]()
Değerim 16.43Ben de dayanamadım akşam gideceğim nasip olursadua edin bana da lütfen
Ederim tabi haber ver bizede cnm hakkinda hayırlısı olsun![]()
Hayırlı olsun canım daha cok yeni sanırım 3gunde bi fln 2 3 katina cikarsa iyidir baktirDeğerim 16.43nasıl sizce
Çok tşk ederim yarın gideceğim hastaneyeHayırlı olsun canım daha cok yeni sanırım 3gunde bi fln 2 3 katina cikarsa iyidir baktir![]()
Ne demek sağlıkla ilerler inşallahÇok tşk ederim yarın gideceğim hastaneye![]()