göz yaşlarımı tutamıyorum.

sultan__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.480
500
173
26 martta kürtaj oldum. meleğimi bir hastane odasında kıymaya dönmüş bir şekilde ardımda bıraktım. doktor korun dedi ama adet gördükten sonra korunmayı bıraktım. ve şimdi hamileliği 5. ve 15. günde tespit eden bir test yaptım sonuç pozitif. 1 haftadır şüpheleniyordum. kasık ağrım bacaklarımda üşütme ağrısı, karında gerginlik göğüs acıması öksürürken hapşururken karnımda batma acıma... ve meleğim kardeşini gönderdi sanırım. Allahım inşallah gebeliğim devam eder ve meleğimin kardeşi gelir...

$fotoğraf0704.webp

inanamıyorum ya şaka gibi.

Tebrikler:29:.Hep hamileliklerinize seviniyorum

teşekkür ederim canım. adetimin 16. günü ama adetim 2 gün sürdü hemen ardından yumurtlama akıntım başladı. normalde bukadar erken görünmezdi ama kürtajdan dolayı düzensizlik yaşamıştım. hep doktorları dinledim ama annem korunma Allah bilir ne olacağını dedi bende korunmadım. Allahım neolur tüm hamilelik isteyenlere bu mutluluğu yaşattır ve hepimizin bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip et.

biraz silik ama ilk hamileliğimde bundan daha belirsizdi. onuda adete 7 gün kala öğrenmiştim.

Kaybettiğiniz bebeğiniz için Allahım rahmet eylesin,başınız sağolsun..
Tebrikler Allahım inşallah sağlık,sıhhat,mutluluk ve huzur içinde kucağınıza almanızı nasip etsin..

Kaybettiğiniz bebeğiniz için Allahım rahmet eylesin,başınız sağolsun..
Tebrikler Allahım inşallah sağlık,sıhhat,mutluluk ve huzur içinde kucağınıza almanızı nasip etsin..

teşekkür ederim. bu kadar erken belli olması hayra alamet mi bilmiyorum ama mutluluk korkutuyor artık beni. inşallah normal gebeliktir. hamile kalıncada dert bitmiyor. acaba normal gebelik mi? canlanacak mı?

teşekkür ederim. bu kadar erken belli olması hayra alamet mi bilmiyorum ama mutluluk korkutuyor artık beni. inşallah normal gebeliktir. hamile kalıncada dert bitmiyor. acaba normal gebelik mi? canlanacak mı?

o endişe,korku hepimizin içinde varoluyor..moralini yüksek tut İNŞALLAH keselerimiz dolu olur ve bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz...

Doktor neden korunun dedi peki?Yani hamileliğin ne gibi etkileri olacak?

26 martta kürtaj oldum. 3 ay korunacaksın dedi rahmin ve bünyenin kendini toparlaması gerekiyormuş... falan filan. ben hamile kalmadan önce prolaktinim yüksek olduğu için hap kullanmıştım. doktor korunmana gerek yok demişti ama işin aslı öyle değilmiş. hap 1-2 ayda vücuttan zor atılıyormuş ve bu hapı kullanarak hamile kalanların düşük ihtimali fazlaymış. ama şimdi doktoru değil kendimi dinledim. ilk adete kadar korundum. sonra korunmayı bıraktım. bakalım hayırlısı Ne gelirse Allahtan gelir. o ol derse olur.

Arkadaşım öncelikle benzer şeyleri yaşamış biri olarak içimde hissettim acını.. ama üzülerek şunu söylemek istiyorum. eğer ileri haftalarda bir gebelik kaybı yaşamışsanız... b hcg değerleriniz henüz normale dönmemiş olabilir ve de o sebeple pozitif algılamış olabilir çubuk.... bu ihtimali de göz önünde bulundurmanı istiyorum...

rabbim inş hayırlı bir nasip etmiştir... ve benim öylediğim ihtimal doğru değildir.

sen istersen periyodik olarak test yap ve çizgi netleşiyormu azalıyor mu diye sağlamasını yap... inş çizgi artar:)))

Arkadaşım öncelikle benzer şeyleri yaşamış biri olarak içimde hissettim acını.. ama üzülerek şunu söylemek istiyorum. eğer ileri haftalarda bir gebelik kaybı yaşamışsanız... b hcg değerleriniz henüz normale dönmemiş olabilir ve de o sebeple pozitif algılamış olabilir çubuk.... bu ihtimali de göz önünde bulundurmanı istiyorum...

rabbim inş hayırlı bir nasip etmiştir... ve benim öylediğim ihtimal doğru değildir.

sen istersen periyodik olarak test yap ve çizgi netleşiyormu azalıyor mu diye sağlamasını yap... inş çizgi artar:)))

kürtajdan 1 hafta sonra doktora gittiğimde kan testi yaptılar canım. bir de kürtajdan sonra 25. günde gebelik testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı. yani beta hcg kalmamıştı vücudumda. adetten sonra mecburen bebe time yapmıştım onda pozitif çıktı ama bebe time güven vermedi çünkü daha öncede yanıltmıştı beni. başka bir test aldım onda negatif çıkmıştı. kasıklarımda ağrı ve bel ağrısı başladı. önceki gebeliğimde de aynı şeyleri yaşadım ve aynı şekilde hissettim. kürtajım sorunsuz geçti. kürtajdan sonraki dönemde ağrım falan olmadı, doktorda rahmin tertemiz toparlanmış görünüyor demişti. ve şuan hissediyorum hamile olduğumu. inşallah devamı gelir. buna ihtiyacım var şuan

tebrik ederim inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder.bende bir düşük yaşadım bebeğim karnımda ölmüştü 11.haftalıkken.daha sonra yapılan tahlillerde hipertroid ve protein c rezistansı eksikliği(kan pıhtılaşması) teşhisi konuldu.tam 7 ay tedavi gördüm sonunda hamile kaldım.4 yaşında bir kızım var ve rabbim nasip edersede ikinciyi kucağıma almak için gün sayıyorum...rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah.

tebrik ederim inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder.bende bir düşük yaşadım bebeğim karnımda ölmüştü 11.haftalıkken.daha sonra yapılan tahlillerde hipertroid ve protein c rezistansı eksikliği(kan pıhtılaşması) teşhisi konuldu.tam 7 ay tedavi gördüm sonunda hamile kaldım.4 yaşında bir kızım var ve rabbim nasip edersede ikinciyi kucağıma almak için gün sayıyorum...rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah.

benimde 11 haftalıktı kalbi durduğunda ama ben 13. haftada öğrendim kontrolde.benim ilk gebeliğim olduğu için doktor testlerle falan uğraşma ilk gebelikte çok rastlıyoruz bu durumlara dedi. kan uyuşmazlığı vardı bizde kürtajdan sonra iğne yaptılar. kısmet artık. Allah kimseye yaşatmasın düşük olayını. çok zorr

benimde 11 haftalıktı kalbi durduğunda ama ben 13. haftada öğrendim kontrolde.benim ilk gebeliğim olduğu için doktor testlerle falan uğraşma ilk gebelikte çok rastlıyoruz bu durumlara dedi. kan uyuşmazlığı vardı bizde kürtajdan sonra iğne yaptılar. kısmet artık. Allah kimseye yaşatmasın düşük olayını. çok zorr

işte doktora göre değişiyo benim hemen tahlil yaptı iyikide yapmış diyorum dediğin gibi çok zor bişey düşük inşallah tahlile falan gerek kalmaz bebişine hiç bişeycik olmaz tekrar o sıkıntıları yaşamazsın insanı ruhen çökertiyor..rabbim o sıkıtıları tekrar yaşatımasın sana sağlıcakla al bebeğini kucağına

işte doktora göre değişiyo benim hemen tahlil yaptı iyikide yapmış diyorum dediğin gibi çok zor bişey düşük inşallah tahlile falan gerek kalmaz bebişine hiç bişeycik olmaz tekrar o sıkıntıları yaşamazsın insanı ruhen çökertiyor..rabbim o sıkıtıları tekrar yaşatımasın sana sağlıcakla al bebeğini kucağına

canım senin ilk gebeliğin olmadığı için tahlil yaptırmıştır belki de. benimki ilk gebelikti bir de kan uyuşmazlığı var bizde. en önemlisi dostinex adında bir hap kullandım hamile olduğu bilmeden. o hapı kullananların genelde düşükle sonuçlanmış. hayırlısı artık.. haftaya pazartesiye kadar bekleyip kan testi yaptıracağım. şuan değer düşüktür zaten

Back
X