Gözaltı dolgusu acil!

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kızlar herkese meraba uzun zamandır gözaltılarımdan şikayetçiyim morluk var ve torbalı gibi duruyor bende bulunduğum ilde plastik cerrah araştırdım iyi bir doktor buldum bir tanıdık önerdi oda hastanede çalışıyor doktor arkadaşıymış tavsiye etti ancak benim korkularım varr ya sonrası daha kötü olursa :( korkuyorum birde doktor iymis baya ve başka bir ilde özel hastaneden çağrışıyorlarmış gitcekmiş gitmesine çok az kalmış yakın zamanda gitmem gerek .Sizce ne yapmalı yaptiranlar varsa yazabilirsiniz

Ben yaptırdım, benim ileri seviyedeydi ve yüzüm kemikli olduğu için çukuru doldurma gerçekten farkettirdi.
Ama bembeyaz yaptı mı dersen hayır, sadece havuzda, denizde rahat ettim o kadar.

Ben yaptırdım. Işık dolgusuydu bende morluk ve göz altlarına çökme vardı. Çok iyi geldi göz altlarım dümdüz ama morluk tamamen geçmedi. Hafifledi sadece
Ancak sizinki çökük değil torbalıymış. Torbalı görüntüye dolgu yaparlarsa daha da torbalaşmaz mı? . Onun için farklı alternatiflar var

Ben de bir dönem ışık dolgusu düşündüm. Erteledim ama hala aklımda. Konuyu takipteyim..
Benim de genetik olan bir morluk var. Kremlerle çok az düzeliyor. %70-75 civarı..

10 sene önce Amerika menşeli bir krem kullanmış ve sonuçtan çok memnumdum. Şimdi bulamıyorum onu..
Yine gittim başka marka krem sipariş ettim operasyon pahalı diye..

Ben burun ameliyatı olduğum sırada Dr yanlarımdan az yağ alıp göz altlarımı doldurmuştu. Baya çukurdu benim. Çok memnunum 2 yıl oldu. Dr 2.seans da gerekebilir demişti ama bana gerekmedi.inşallah sende memnun kalırsın

Ben izmirde yaptırdım goz alti ışık dolgusu 2 sene oluyo doğum hala duruyo sana tavsiyem bunu yapan bi goz doktoru bulman plastik cerahi deil doktorum bana dedi sakin oyle yerlerde guzellik merkezlerinde yapilmamasi gerekiyo

Ben de yaptirmistim. Morluklara çare olmadı en ufak bile. Dolduruyor biraz evet ama makyajsız gezemiyorum hala. Torbaliysa bana da olmaz gibi geldi ama torba farkli bir sey çünkü benimkiler çok çöküktü.

Torbalı göze yapılıyo mu ben de şikayetçiyim, fiyat ne kadar verdi. İzmirde iyi Bi doktor bilen var mı kızlar?

Ben izmirde yaptırdım goz alti ışık dolgusu 2 sene oluyo doğum hala duruyo sana tavsiyem bunu yapan bi goz doktoru bulman plastik cerahi deil doktorum bana dedi sakin oyle yerlerde guzellik merkezlerinde yapilmamasi gerekiyo
Benimkiside işte hastane cerrah yani

Ben burun ameliyatı olduğum sırada Dr yanlarımdan az yağ alıp göz altlarımı doldurmuştu. Baya çukurdu benim. Çok memnunum 2 yıl oldu. Dr 2.seans da gerekebilir demişti ama bana gerekmedi.inşallah sende memnun kalırsın
Hadi ya oda farkli bir uygulamaymiş yeni duydum kulak burun boğaz doktorumu yapti bunu yani

Ben de bir dönem ışık dolgusu düşündüm. Erteledim ama hala aklımda. Konuyu takipteyim..
Benim de genetik olan bir morluk var. Kremlerle çok az düzeliyor. %70-75 civarı..

10 sene önce Amerika menşeli bir krem kullanmış ve sonuçtan çok memnumdum. Şimdi bulamıyorum onu..
Yine gittim başka marka krem sipariş ettim operasyon pahalı diye..
Şuan ney kullancaksiniz bende isim alabilirmiyim ve nerden bulucam yazarsaniz çok sevinirimbenim birde genetik

Ben yaptırdım. Işık dolgusuydu bende morluk ve göz altlarına çökme vardı. Çok iyi geldi göz altlarım dümdüz ama morluk tamamen geçmedi. Hafifledi sadece
Ancak sizinki çökük değil torbalıymış. Torbalı görüntüye dolgu yaparlarsa daha da torbalaşmaz mı? . Onun için farklı alternatiflar var
Ya pardonnn ben torba yazmişim çökük benimde peki yaptirdiktan sonra yan etki felan oldumu hemenmi düzeliyor

Back
X