Gözaltı dolgusu acil!

Ben yaptırdım, benim ileri seviyedeydi ve yüzüm kemikli olduğu için çukuru doldurma gerçekten farkettirdi.
Ama bembeyaz yaptı mı dersen hayır, sadece havuzda, denizde rahat ettim o kadar.
İşte çukurlar bi gitse diyolarki çok kötüde olabilirmiş beni o korkutuyor

Ben de yaptirmistim. Morluklara çare olmadı en ufak bile. Dolduruyor biraz evet ama makyajsız gezemiyorum hala. Torbaliysa bana da olmaz gibi geldi ama torba farkli bir sey çünkü benimkiler çok çöküktü.
Çok özür dilerim torba değil çökük yazcaktim yanliş yazmışım çökükler gitti yani değilmi

Kim diyor kötü olacağını? Düzgün bir hekime yaptırırsanız hiç sorun olmaz. O bahsedilen sorunlar vücuttan alınan yağ ile yapılan dolgular. Bu şekildeki dolguyu iyi yapabileni bulmak zor çünkü vücuttan alınan yağı işlemlerden geçirip inceltmek gerekiyor. Yoksa göz altlarında pütür pütür bir görüntü oluşuyor.

Gözaltı çöküklüğü yüzünden ben de 1 kere ışık dolgusu yaptırdım, inanılmaz güzel bir sonuç verdi. Tek sıkıntısı bahsettikleri kadar uzun süre dayanmıyor. 1.5 veya 2 sene diyorlar ama 10 ayda filan eriyor en azından benimki öyle olmuştu.

Ben de bir dönem ışık dolgusu düşündüm. Erteledim ama hala aklımda. Konuyu takipteyim..
Benim de genetik olan bir morluk var. Kremlerle çok az düzeliyor. %70-75 civarı..

10 sene önce Amerika menşeli bir krem kullanmış ve sonuçtan çok memnumdum. Şimdi bulamıyorum onu..
Yine gittim başka marka krem sipariş ettim operasyon pahalı diye..
Krem hangi kremdi

korkunuzu haklı buluyorum.
Gözaltı ciddi dert; doldurunca geçer zannediyorsunuz bazen tam tersi ödem oluyor.
birkaç önemli nokta var galiba; gözaltınız zaten şiş ödemli yani lenfatik drenajı kötü ise dolgu baskı yaparak bunu iyice artırabiliyor:(
Bunun dışında temel sebep göz altınızdaki yağ dokunun azalması ile birlikte diğer yağ yastıkçılarının da aşağı inmesi olduğu için bazen önce orta yüzü kenarlardan desteklemek (elmacık kemiği hattından ) lifting sağlarken göz altınızın çukur görünümünü de azaltıyor.
Parmağınızı göz altınızdan biraz aşağıya burun kenarınıza koyduğunuzda boşluk hissediyorsanız; bu alanın doldurulması yine göz altınızın çukur görünümünü azaltıyor. çünkü aşağı inen yağ yastıkçıgını yukarıya doğru itiyor:) böylece göz altına müdahale gerekse bile daha az ürün gerekiyor; hem hasta hem de hekim sanırım daha az risk almış oluyor.

Yani tam da bizim bildiğimiz üzere göz altı hassas bir alan. yani bütün yüzünüz ayrı orası ayrı.
Işık dolgusu da güzel bişey ama önemli olan aslında ürünün ince az su çeken ve az baskı yapan dokuya iyi entegre olan bişey olması...

korkunuzu haklı buluyorum.
Gözaltı ciddi dert; doldurunca geçer zannediyorsunuz bazen tam tersi ödem oluyor.
birkaç önemli nokta var galiba; gözaltınız zaten şiş ödemli yani lenfatik drenajı kötü ise dolgu baskı yaparak bunu iyice artırabiliyor:KK43:
Bunun dışında temel sebep göz altınızdaki yağ dokunun azalması ile birlikte diğer yağ yastıkçılarının da aşağı inmesi olduğu için bazen önce orta yüzü kenarlardan desteklemek (elmacık kemiği hattından ) lifting sağlarken göz altınızın çukur görünümünü de azaltıyor.
Parmağınızı göz altınızdan biraz aşağıya burun kenarınıza koyduğunuzda boşluk hissediyorsanız; bu alanın doldurulması yine göz altınızın çukur görünümünü azaltıyor. çünkü aşağı inen yağ yastıkçıgını yukarıya doğru itiyor:) böylece göz altına müdahale gerekse bile daha az ürün gerekiyor; hem hasta hem de hekim sanırım daha az risk almış oluyor.

Yani tam da bizim bildiğimiz üzere göz altı hassas bir alan. yani bütün yüzünüz ayrı orası ayrı.
Işık dolgusu da güzel bişey ama önemli olan aslında ürünün ince az su çeken ve az baskı yapan dokuya iyi entegre olan bişey olması...
Güzel anlatmişsiniz çok teşekkür ederim benim resmen çukur var işte korkuyorum daha kötü olur diye yinr vazgeçtim:)ama iki gün önce bi kür buldum onu deniyorum çok sevdim tamam çukuru doldurmaz ama çok rahatlatıcı

Dolguya karşıyım ama sanırım bir kere yaptırmam gerekecektir. Kim neler denedi,paylaşabilir misiniz? Nerden başlayacağım bile bilmiyorum

Güzel anlatmişsiniz çok teşekkür ederim benim resmen çukur var işte korkuyorum daha kötü olur diye yinr vazgeçtim:)ama iki gün önce bi kür buldum onu deniyorum çok sevdim tamam çukuru doldurmaz ama çok rahatlatıcı
Kürü merak ettim.Fayda görebildinizmi?Nasıl bir kür paylaşabilirmisiniz?

Kürü merak ettim.Fayda görebildinizmi?Nasıl bir kür paylaşabilirmisiniz?
aa çok pardon ben görmedim mesajınızı bi tane salatalik ve bir tane patates rendeleyip suyunu sıkıyorum içine bi yemek kaşiği kadarda limon suyu bu karışımı buzdolabında bekletiyorum soğuyunca çıkartıp bi makyaj pamuğuyla gözaltlarima pansuman yapar gibi bekletiyorum bu kadarcik :)

Back
X