Gözaltı Işık dolgusu, Dudak Dolgusu, Botox

angeliss

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
770
296
Arkadaşlar dün Dora Hospital'da yukarıda saydığım işlemleri yaptırdım. Size adım adım olayları anlatmadan önce ilk olarak dudağımın eski halini paylaşmak istiyorum.

Eklentiler

• 1.png
    1.png
    30,5 KB · Görüntüleme: 3.340
  • Adsız.png
    Adsız.png
    200,3 KB · Görüntüleme: 3.493
  • image2 (1).jpg
    image2 (1).jpg
    171,9 KB · Görüntüleme: 3.411
  • image3.jpg
    image3.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 3.402
Bu da dudak dolgumun bugünkü durumu.

Eklentiler

• image1 (3).jpg
    image1 (3).jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 18.359
  • image5.jpg
    image5.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 4.824
  • image3 (1).jpg
    image3 (1).jpg
    99 KB · Görüntüleme: 3.371
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    799,1 KB · Görüntüleme: 3.966
Daha önce yaptırıp ilk gün bu kadar şişen var mı?? Ödemi azaltmak için neler yaptınız?

Toplamda 2 buçuk tutmuştu, indirim yapıldı, 2.250 verdim, ışık dolgusu sanıyorum 300 Euro gibi bişeydi

Teosyal Redensity 2 Gözaltı Işık dolgusu Önce:
Tek göz olan resimdeki gözaltım daha çöküktü, ikisinin de olduğu resimden görebilirsiniz.

Eklentiler

• Adsız4.png
    Adsız4.png
    381,8 KB · Görüntüleme: 3.527
  • image2 (3).jpg
    image2 (3).jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 3.238
Teosyal Redensity II Gözaltı Işık dolgusu Sonra:

Eklentiler

• Adsız3.png
    Adsız3.png
    402,9 KB · Görüntüleme: 3.598
  • image3 (2).jpg
    image3 (2).jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 3.238
Bol bol maydonoz suyu ıc . Fazla uygulamış dudağa ıns iner dudagın

Anotomık olarak alt dudağın üst dudaktan kalın olması gerekiyor .

Çok teşekkürler cevabın için. Kesinlikle katılıyorum estetik olarak belli bir oranı var. Olması gereken ölçüyü aşağıda resimde de ekledim. Ama sanırım 1 tüpü sıktı noluyor demeye kalmadan. Zaten ilk yapıldığı an balık gibi olmuştu ve hiç beğenmemiştim. Güzel oldu güzel oldu diye yolladılar. Şimdi ise insana benzemiyorum, sokağa çıkamıyorum. Perşembe kontrole gideceğim. Sanırım dolgunun hızlı erimesini sağlayan karşıt bir enzim varmış, onu kullanmasını isteyeceğim. Olumsuz yanıt alırsam yaşadığım her şeyi ayrıntılarıyla yazacağım zaten buraya.

Eklentiler

• ideal-beautiful-lip-for-lip-augmentation-or-lip-injection.png
    ideal-beautiful-lip-for-lip-augmentation-or-lip-injection.png
    115,3 KB · Görüntüleme: 3.237
Sakın ondan sıktırma derını ınceltır. Sen bol bol masaj yap cnm . 2-3 gun 2 yastıkla yat kı daha da sısmesın.
Sureklı çalışan bır bölge oldugu ıcın çabuk erır bıraz sabır .
O kadar para vermıssın keske daha ozenlı davransaymıs . Sıkma canını Allahtan gecıcı dolgun

Sakın ondan sıktırma derını ınceltır. Sen bol bol masaj yap cnm . 2-3 gun 2 yastıkla yat kı daha da sısmesın.
Sureklı çalışan bır bölge oldugu ıcın çabuk erır bıraz sabır .
O kadar para vermıssın keske daha ozenlı davransaymıs . Sıkma canını Allahtan gecıcı dolgun

Canım çok teşekkürler ilgin için, ne kadar zamanda erir dersin? Malum yaz, tatile gideceğim, insanlarla görüşeceğim vs. Sence 1 aydan sonra baya düzelir mi? Çünkü nette en çok 1 ay dolgun olduğu, sonra yavaş yavaş eridiği yazıyor.

Cnm o zamana kadar sıslıkler azalır .
Bol bol masaj yap bastıra bastıra .
Hem topaklıkta olusmaz masaj yaparsan .
Juvederm mı kullanıldı sana cnm

Cnm o zamana kadar sıslıkler azalır .
Bol bol masaj yap bastıra bastıra .
Hem topaklıkta olusmaz masaj yaparsan .
Juvederm mı kullanıldı sana cnm

Evet sanırım öyle. Zaten ilk yapıldığı anda topaklanma olmuştu, doktor da bastırdı, inanılmaz acıdı ama düzeltemedi. Şuanda da ödem biraz azalınca topaklanmalar ortaya çıktı, masaj yapıyorum ama henüz bir değişiklik yok. Şuan resimde de göründüğü gibi yamuk yumuk. Topaklanma düzelir mi dersin zamanla?

Eklentiler

• image1 (5).JPG
    image1 (5).JPG
    105,8 KB · Görüntüleme: 4.309
  • image2 (4).JPG
    image2 (4).JPG
    65,2 KB · Görüntüleme: 4.219
Topaklanma geçer cnm ılk 1 hafta masaj onemlı . Keske ustte yarım tup uygulasaymıs ;(
Sıcak seyler ıc cnm dolguyu bıraz etıyor
Bol bol da maydonoz suyu

Topaklanma geçer cnm ılk 1 hafta masaj onemlı . Keske ustte yarım tup uygulasaymıs ;(
Sıcak seyler ıc cnm dolguyu bıraz etıyor
Bol bol da maydonoz suyu

Çok teşekkürler canımm :KK15: umarım geçer perşembe kontrolüm var bakalım zat-ı muhterem ne diyecekler. Gerçi kendisi hiç konuşmadığı için bir şey demeyedebilir.

Canım merhaba ben de dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Acaba şişkinliği ne durumda? Kontrole gittiğinde ne dediler?

2 gun once yaptirdim suan odem gitti gibi serlikte yok topaklanmada. Bende cok korkuyordum ama guvenilir bir doktor olmasi onemli. Ince rotus halinde yapildi. Bana surekli gosterdi yeterli mi ben kendi istedigim gibi olsun istedim. Bugun ikinci seansima gittim ince rotus tekrar yapildi. Onuda aticam. Bir den ozenmeden direk dolgu yapmalari kotu olmus. Keske ince ince yapilsaymis. Ben mehmet akgun beye gittim kendisi badarili bir doktor. Arastirip gittim memnun ve rahatim bir sikintim yok

Eklentiler

• C360_2015-07-03-18-49-23-302.jpg
    C360_2015-07-03-18-49-23-302.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 3.128
Canım merhaba ben de dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Acaba şişkinliği ne durumda? Kontrole gittiğinde ne dediler?

Anlatayım canım. Perşembe gittiğimde şişkinliği baya inmişti fakat bir tarafı ince bir tarafı kalın durumdaydı. Önce sekreterine komple indirmek istediğimi söyledim ya da en azından kalın tarafı inceltmek. Çünkü nette araştırdığımda karşıt bir enzimi varmış ve memnun kalınmadığında hızla erimesi sağlananabiliyormuş veya iğneyle alınabiliyormuş gibi bilgilere ulaştım. Sekreter ama hocamızın şırıngasının üstünde dereceler var hocamız ona göre sıkıyor eşittir o ama ödemdir falan dedi. Biz eritme yapmıyoruz dedi. Neyse çok üstünde durmadım. Doktor biliyordur uyguluyordur mutlaka diye. Sonra nihayet doktorla görüştüğümde doktora söyledim eşit olmadı zaten elime geliyor dolgular dedim. Bir tarafta az bir tarafta çok, eritmek istiyorum dedim. Doktor da eritme veya iğneyle alma falan olmadığını ama eksik tarafı doldurabileceğini söyledi. Ben eritmeye gitmişken tekrar dolgu yapıldı eksik olan yere :KK43:( Çıktığımda inanın kafayı yemek üzereydim. Resimde de belli oluyor zaten bir taraf yukarıda bir taraf aşağıda duruyor şuan ve ben ne yapabileceğimi bilmiyorum. Yani hadi eşit değilken biri az biri çok bunu anlarım ama böyle bir eşitsizlik nasıl düzelir?? Bir taraf kalkık orası fena değil ama öbür taraf sanki daha çok bıyığa gelmiş ve dudağın kendi aşağıya indi. Yani lanet olsun diyorum sadece. Hayır beğenmedim eritmiyor da. Orada morluk var şuan ve hemen yanında da topaklanma var, hadi morluk geçer, topaklanma da zamanla düzelir desem.. Bu dudak komple ne zaman erir insanlar 1 yıl diyor :KK42: kimi 8 aya erir falan diyor.. Benim 2 ay sonra önemli bir randevum var, 1 ay sonra yurtdışına çıkıyorum ve şu tipe bak.. Sırf yazın ufak bir hoşluk olsun diye yaptırdım inanın dudaklarım da gayet güzeldi.. Şimdi çok pişmanım :KK61:

Eklentiler

• image1 (6).jpg
    image1 (6).jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 3.210
2 gun once yaptirdim suan odem gitti gibi serlikte yok topaklanmada. Bende cok korkuyordum ama guvenilir bir doktor olmasi onemli. Ince rotus halinde yapildi. Bana surekli gosterdi yeterli mi ben kendi istedigim gibi olsun istedim. Bugun ikinci seansima gittim ince rotus tekrar yapildi. Onuda aticam. Bir den ozenmeden direk dolgu yapmalari kotu olmus. Keske ince ince yapilsaymis. Ben mehmet akgun beye gittim kendisi badarili bir doktor. Arastirip gittim memnun ve rahatim bir sikintim yok

Doktora normalde ben dudak dolgusu için gitmemiştim, inan kesin öyle bir niyetim olsa internette deli gibi araştırma yapardım en iyi kimin yaptığına inanıyorsam ona giderdim. Bu doktora gözaltı ışık dolgusu için gittim. Işık dolgusunda idare eder, yani morarma falan olmadı, özellikle benim sol tarafım çöküktü, şuan eski haline göre daha iyi. Ama mükemmel oldu diyemem, yine de hakkını yemeyeyim eskiye göre baya belirgin bir şekilde düzeldi. Gitmişken botox da yaptırmak vardı aklımda. Neyse botoxu da yaptı. Bu arada doktorun ameliyatı vardı bekleme sürem bir saati geçkin, toplam odada kalma sürem 3 uygulama ile birlikte inanın 10-15 dk. Kendisi geç kalıp bi sürü hasta birikince sanırım aceleye getirdi. Botoxta bazı yerlere aynı anda iki iğne falan soktu. Ama bir mucize ki botoxtan çok memnun kaldım. Cidden alnım açıldı. Derken ben dudak dolgusu da düşündüğümden bahsettim. O an yaptırmayı düşünmüyordum :KK43: Doktor tamam yapalım diye hemen icraata koyuldu. Uyuşturalım mı dedi. Ben de tabii ki yoksa acır dedim. Ben daha nasıl istediğimden bahsetmeden, çok az olsun hafif olsun belli, belirsiz kimse farketmesin vs demeye kalmadı, doktor iğneyle daldı ben zannettim uyuşturucu iğne. Uyuşturduktan sonra nasıl istediğimi söylerim diye düşündüm. Nerdeee.. Adam meğer dolgu yapıyormuş. O kadar canım yandı ki anlatamam. Kıvrandım resmen koltukta. Üstelik uygulama biçimi bana hiç normal gelmedi. Sağ köşeden ve sol köşeden girdi ne varsa sıktı. Eliyle düzeltmeye çalıştı olmadı. Hayır bi de o kadar acının, paranın sonunda iyi bişey olsa içim yanmicak :KK43: Annemle falan papaz oldum. Kimse beğenmedi. Balık dudaklı kokonalar gibi oldu :KK42: Yüzüme yakışmadı. Zaten yüzüm küçük, ufacık yüzün ortasında kocaman dudak.. Üstelik yamuk, bir taraf yukarda bir taraf aşağıda... Şuan tek düşündüğüm 1 ay falan sonra hala bu halde olursam bir yer bulup bunu eritmek..

X