- 25 Şubat 2008
- 770
- 296
Arkadaşlar dün Dora Hospital'da yukarıda saydığım işlemleri yaptırdım. Size adım adım olayları anlatmadan önce ilk olarak dudağımın eski halini paylaşmak istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol bol maydonoz suyu ıc . Fazla uygulamış dudağa ıns iner dudagın
Anotomık olarak alt dudağın üst dudaktan kalın olması gerekiyor .
Sakın ondan sıktırma derını ınceltır. Sen bol bol masaj yap cnm . 2-3 gun 2 yastıkla yat kı daha da sısmesın.
Sureklı çalışan bır bölge oldugu ıcın çabuk erır bıraz sabır .
O kadar para vermıssın keske daha ozenlı davransaymıs . Sıkma canını Allahtan gecıcı dolgun
Cnm o zamana kadar sıslıkler azalır .
Bol bol masaj yap bastıra bastıra .
Hem topaklıkta olusmaz masaj yaparsan .
Juvederm mı kullanıldı sana cnm
Topaklanma geçer cnm ılk 1 hafta masaj onemlı . Keske ustte yarım tup uygulasaymıs ;(
Sıcak seyler ıc cnm dolguyu bıraz etıyor
Bol bol da maydonoz suyu
Canım merhaba ben de dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Acaba şişkinliği ne durumda? Kontrole gittiğinde ne dediler?
2 gun once yaptirdim suan odem gitti gibi serlikte yok topaklanmada. Bende cok korkuyordum ama guvenilir bir doktor olmasi onemli. Ince rotus halinde yapildi. Bana surekli gosterdi yeterli mi ben kendi istedigim gibi olsun istedim. Bugun ikinci seansima gittim ince rotus tekrar yapildi. Onuda aticam. Bir den ozenmeden direk dolgu yapmalari kotu olmus. Keske ince ince yapilsaymis. Ben mehmet akgun beye gittim kendisi badarili bir doktor. Arastirip gittim memnun ve rahatim bir sikintim yok