- 8 Haziran 2018
- 18
- 14
- 88
- 38
- Konu Sahibi ceyarceyar
-
Yüz yogası, yüz masajı ve gua sha masajı çok çabuk eritirMerhaba arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce gözaltı ışık dolgusu (1ml) ve orta yüz dolgusu (2ml) yaptırdım . Açıkçası memnun kalmadım ve kendime yakıştırmadım. Gözaltı için 1 yıl orta yüz dolgusu için yaklaşık 1,5-2 yıl kalıcı dendi.
Araştırmalarım sonucu eritmenin doğru olmadığını biliyorum . Merak etiğim su ki ne zaman erimeye başlar???. Bunu tecrübe eden arkadaşlar yazarsa sevinirim .
1 yıldan sonra mı başlar erimesi ya da 1 yıl sonra tamamen gitmiş olur mu ?
Dolgudan önce çok tatlı sempatik bir yüzüm vardı . Evet gözaltım çukurdu ama gülümsemek yakışıyordu . Şimdi her ne olduysa gülümsemekten çekiniyorum . Dolgu beni olgun gösteriyor ve bundan kurtulmak istiyorum . Kışa nişan düşünüyoruz 6 aya kadar erir mi ne durumda olur ?
Doğal erime sürecini tecrübe eden biri hikayesini anlatırsa çok sevinirim.
Siz neden erittirdiniz bende göz altı ışık dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Göz altım çok cukurBen 3 gün oldu erittirdim yüzüm eski haline döndü tabi biraz gözaltılarım hırpalandi ama olsun böyle daha güzel yapan doktor eritti. Ve otoimmun tiroit türü hastalığı olanlarda böyle bir sonuç meydana getiriyormuş, ve üstüne kaplama yapıyormuş vucut ve hiç erimiyormus eritelim dedi doktor. Ben memnunum
Göz altınıza yaptırmayın lütfen çok tehlikeli.Kendi yaginizdan yapılabiliyorsa bunu araştırınSiz neden erittirdiniz bende göz altı ışık dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Göz altım çok cukur
Bunu bir kaç yerde okuduğumda kendi yağı ile yapılan ayrı yastikcik gibi duruyormuş.Göz altınıza yaptırmayın lütfen çok tehlikeli.Kendi yaginizdan yapılabiliyorsa bunu araştırın
Bu biraz yapan doktorla ilgili bence.İyi araştirma yapmak lazım. Kendi yağından enjeksiyon yaptırıp memnun olan çok varBunu bir kaç yerde okuduğumda kendi yağı ile yapılan ayrı yastikcik gibi duruyormuş.
Hangi bölüm doktora gitmeli miyim. Bizim burada Göz altı ışık dolgusunu göz hastalıkları doktoru yapiyordu. Yağ enjeksiyonu kalicimi. Gerçekten çok korkuyorum çok araştırıyorum. Ama yıllardır göz altlarimin çukur olması psikolojimi çok bozdu.Bu biraz yapan doktorla ilgili bence.İyi araştirma yapmak lazım. Kendi yağından enjeksiyon yaptırıp memnun olan çok var
Bu tür işlemler bana göre işi bilen plastik cerrahların işi.kalici diye biliyorum.Kendi yaginizdan korkmamalisiniz yapay olanlardan korkun ama gerçekten korkun.Hangi bölüm doktora gitmeli miyim. Bizim burada Göz altı ışık dolgusunu göz hastalıkları doktoru yapiyordu. Yağ enjeksiyonu kalicimi. Gerçekten çok korkuyorum çok araştırıyorum. Ama yıllardır göz altlarimin çukur olması psikolojimi çok bozdu.
Merhaba kendi yağınızdan yapılan çok tehlikeli ve çok kalıcı Allah korusun yanlış bir işlemle ömür boyu öyle gezmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak çok iyiGöz altınıza yaptırmayın lütfen çok tehlikeli.Kendi yaginizdan yapılabiliyorsa bunu araştırın
Merhabalar ne yaptınız bir karar verebildiniz mi? Ben 2023 ocak ayında yaptırmıştım o kadar memnun kullandım ki, 2.5 sene geçti şuan tam eridi yeniden yaptırmak istiyorum sadece çok iyi bir doktora ve az miltarda yapılmalı aksi halde fazlalık olarak duruyor kötüHangi bölüm doktora gitmeli miyim. Bizim burada Göz altı ışık dolgusunu göz hastalıkları doktoru yapiyordu. Yağ enjeksiyonu kalicimi. Gerçekten çok korkuyorum çok araştırıyorum. Ama yıllardır göz altlarimin çukur olması psikolojimi çok bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?